We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
PLAYAboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Промене за сезону 52 и неке важне вести

Промене за сезону 52 и неке важне вести

Пошто су неки тражили, ево свих промена и вести које можемо да поделимо са вама за сезону 52 пре него што се већ имплементирају!

Поздрав свима!

У складу са нашим претходним радом доносимо неке сезонске вести за МРЦ са свим што долази у блиској (и непосредној) будућности. Радили смо веома напорно у првом полугодишту ове године, што значи да имамо много тога да вам кажемо. Почнимо!

АЖУРИРАЊА НА НОВОМ КОРИСНИЧКОМ ИНТЕРФЕЈСУ
Као што вероватно већ знате из чланка за 51. сезону, последњих 6 месеци радимо на новом дизајну корисничког интерфејса игре. Сада можемо рећи да је 60% посла завршено, што је у основи најважније за наш нови додатак, интересантнија ажурирања странице преноса трка. Почели смо са страном квалификација , коју можемо приказати снимком екрана.Као што видите, много је модернији, са ХД графиком и видећете, ако погледате на дну, три дугмета за подешавање брзине на којој желите да гледате сесију, што је била веома тражена функција дуго времена. Осим тога, сада можете видети интервале из сваког сектора у горњем десном углу. Основна верзија ће имати Ф1 графику или сличну, мада како време одмиче, идеја је да има што реалнију графику сличну свакој сезонској серији. Али ово су очигледно врло специфични и ситни детаљи, тако да ће у будућности бити прилагођени. Овај нови систем емитовања је већ значајан корак јер ће нам омогућити да правимо измене чешће него са садашњим.

У сваком случају, имати ово не значи да је све спремно. Пре почетка фазе бета тестирања, следеће ствари морамо да развијамо, по сложености (и приоритетима):
- Преноси трка
- Рели преноси
- Екрани 'Серија'
- Стране'Тркачких клубова'
- 'Формула 1' јавна страница (Управљање Ф1 тимом ће бити доступно од старије верзије игре)
- Продавница дизајна
- Информације Суперлиценце + плаћања

Осим тога, неке карактеристике нису толико важне, тако да ће на почетку бити доступне само у старој верзији игре, а касније ће бити додате новом графичком корисничком интерфејсу.

У последњем чланку смо рекли да ће програм бета тестирања вероватно почети са сезоном 51 или 52. Можете рећи да још увек није стартовао :) , али идеја је да почетак буде трећи квартал 2023, док ће потпуно нова верзија игре бити у четвртом кварталу 2023. То је само ствар МРЦ тима који улаже своје последње напоре и ствар корисника који су у ишчекивању!

ПРОМЕНЕ КАРИЈЕРНОГ ПУТА
Било је доста дискусија о каријерним путевима, неки од њих бране став да их треба поштовати онаквима какви су осмишљени, док други више воле да их пусте да постоје, али им се уопште не 'покоравају'. Зато смо одлучили да представимо подпутеве. То значи да неће бити могуће учествовати у сезонским серијама које су погодне за различите подпутеве каријере, али ће трке у појединачним тркама, прилагођеним серијама или серијама за почетнике бити могуће. На пример, сви возачи кружних трка ће учествовати у Формула 4 руки серијама.

У складу са претходним, пошто многи менаџери злоупотребљавају ово, каријерни пут ће бити могуће променити само једном током каријере возача, а каријерни подпут само једном у три сезоне. Направили смо следеће дивизије:

ПУТ - КРУЖНЕ ТРКЕ
* ПОДПУТ - БЕЗ БРАНИКА (Формула) ОД СЕЗОНЕ 52
* ПОДПУТ - ТУРИСТИЧКА КЛАСА (TЦР, ГТ...) ОД СЕЗОНЕ 52
* ПОДПУТ - ФАБРИЧКИ АУТОМОБИЛИ (NAСК, NАСК ВОЗИЛА...) ОД СЕЗОНЕ 52
ПУТ - МОТО
* ПОДПУТ - МОТО КРУЖНЕ ТРКЕ ОД СЕЗОНЕ 52
* ПОДПУТ - ГП ОВАЛ (ускоро)
* ПОДПУТ - ИЗДРЖЉИВОСТ (ускоро)
ПУТ - РЕЛИ
* ПОДПУТ - ЕТАПНЕ ТРКЕ ОД СЕЗОНЕ 52
* ПОДПУТ - КРОС РЕЛИ

СТАРОСНО ОГРАНИЧЕЊЕ У НАЦИОНАЛНОЈ Ф4 СЕРИЈИ
Погледајте листе учесника из националне Ф4 серије. Брзо ћете приметити да има врло мало младих возача у 'топ 5', па чак и понекад у 'најбољих 10', што отежава новим возачима да имају шансе у тим серијама док не буду обучени једну или две сезоне . Због тога смо, од првог дана 52. сезоне, одлучили да применимо старосно ограничење за У21 на сваку националну серију Формуле 4, што ће бити имплентирано у поставе за 53. сезону. Ако ово добро функционише (и ако је потребно), старосна ограничења би се применила и на регионалне серије Ф4.

СТАРОСНО ОГРАНИЧЕЊЕ У РУКИ СЕРИЈАМА
У исто време, возачима старијим од 30 година биће онемогућено учешће у серијама за почетнике. Ако менаџер не нађе место за возача ни у једној серији, он неће учествовати ни у једној сезонској серији.

ВРАЋА СЕ ШАМПИОНАТ ТИМОВА ЗА ВОЗАЧЕ ВЕТЕРАНЕ
Стари и вољени ШАМПИОНАТ ТИМОВА се враћа у МРЦ! Са свим својим специфичностима, ово ће бити сезонска серија доступна само за возаче ветеране. Наша идеја је да га направимо за возаче старије од 30 година, али би минимална старосна граница могла да се промени пре него што буде пуштена имплементација. Биће доступан без ограничења за све каријерне путеве.

Користећи ситуацију у којој имплементирамо тренутно непостојећу серију у стварном животу (нажалост), дозволићемо ВАМА да учествујете у изради његовог календара. План је да се узме цела 'армија' стаза које су икада коришћене од 1979. до 2003. и одатле одабере од 14 и 16. Мислимо да је ово добра идеја да укључимо заједницу, и ако добро функционише, проширили бисмо је на друге серије, као што су националне и регионалне Ф4 серије.

СТАРОСНО ОГРАНИЧЕЊЕ У ПРИЛАГОЂЕНИМ СЕРИЈАМА
У овом моменту, када ваш возач напуни 22 или 26 година усред сезоне, прилагођене серије У21 и У25 се аутоматски блокирају. Ова модификација ће применити исто правило које се користи у тркама Купа нација (ако возач има 21 годину првог дана сезоне, моћи ће да се такмичи у У21 прилагођеној серији током целе сезоне).

РЕЗУЛТАТИ ПЕНЗИОНИСАНИХ ВОЗАЧА ЗА ВЛАСНИКЕ СУПЕРЛИЦЕНЦЕ
До сада се нису могли видети резултати трка и трофеји пензионисаних возача, било да је корисник био менаџер пензионисаног возача или је једноставно други корисник са Суперлиценцом. Ово је била функција планирана за нови кориснички интерфејс, иако ће бити развијена и за тренутни дизајн.

РЕЛИ ПОБОЉШАЊА
Како вероватно памтите, из чланка за сезону 50 најавили смо ревизију режима рели тркачке игре. Због напредне фазе новог корисничког интерфејса и нових функција које долазе, одлучили смо да одложимо примену таквих промена док се овај нови кориснички интерфејс не појави. Све је већ осмишљено и планирано, али за његову израду биће потребно много више времена, због чега сматрамо да је ово најбоља одлука.

МАЊЕ ПРОМЕНЕ
На крају, али не и најмање важно, извршили смо неколико промена како бисмо их прилагодили стварном животу у неким случајевима и побољшали искуство игре у другим:
- Систем бодовања у Инди серијама = све трке ће сада бити без дуплих поена у Инди500. Ово ће ступити на снагу пре датума завршетка пријава за те серије.
- Куп нација ће садржати четири различите табеле (поредак свих возача, сениори, испод 25 и испод 21 одвојени пласмани са 1., 2., 3. место, итд).
- У креирању нових приватних серија сада ћете моћи да смањите, промените или задржите изабрани бодовни систем на тркама 'обрнутог смера', баш као што се то ради у тркама Формуле 2 или Формуле 3 .

------

И ово је све за данас. Надамо се да вам се допадају ове нове функције и веома смо узбуђени што вам доносимо толико нових ствари много чешће него раније. Да ли бисте нешто променили или додали? Можете нам дати своје мишљење и мисли у одељку за коментаре.

РОКОВИ СЕЗОНСКИХ СЕРИЈА

Дан 72
- Ф1

Дан 73
- Инди
- НАСЦ Голд
- ДТВС
- Свет ТЦС
- TЦС Европа
- Формула E
- Формула 2 Свет
- Moтo 1

Дан 74
- Инди јуниор
- В8 Супераутомобили
- Светски ГТ
- 911 Суоеркуп
- Формула Суперб
- Moтo 2
- Светска рели серија

Дан 75
- Ф3 Свет
- Moтo 3
- Moтo E
- НАСЦ Силвер
- Светска рели серија 2
- Супербајк Свет

Дан 76
- Континентални Ф3
- Ф3 Централна Европа
- Регионални Ф4
- Регионални ТЦС
- Мото 3 јуниор
- Светска рели серија 3
- Светска рели серија јуниор
- Британија и САД супербајк
- Континентални рели

Дан 77
- Све остале серије које нису поменуте

Уколико нисте пријављени ни у једну од серија за сезону 52, бићете аутоматски убачени у Почетничку серију свог каријерног пута.

==========

У случају да можете помогнете игри и желите да остварите неке погодности, као што су бесплатно коришћење Суперлиценце или да добијете новчиће за добро обављен посао, још увек имамо неколико слободних места у МРЦ тиму:
- Преводиоци за словеначки, мандарински кинески, белоруски, румунски, индонежански, хинду и грчки језик.
- Помоћник заједнице за руску заједницу.
- Два менаџера друштвених медија за Фејсбук, те по један за Инстаграм и за Редит.

За слободна радна места преводиоца и помоћника у заједници, можете контактирати вођу МРЦ тима, белтмена.
За позиције на друштвеним мрежама пошаљите приватну поруку никорзу, лидеру друштвених медија и промоција.

by nicorz
Translator: GoranPešić
Article is also available in these languages:
Беларуская Català Čeština Dansk English Español Suomi Français Hrvatski Magyar Indonesia Italiano 日本語 Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Русский Svenska Српски 中文