We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
PLAYAboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Veranderingen voor seizoen 52 en belangrijk nieuws

Veranderingen voor seizoen 52 en belangrijk nieuws

Zoals sommigen van jullie hebben gevraagd, zijn hier, voordat ze al zijn geïmplementeerd, alle wijzigingen en nieuwtjes die we met jullie kunnen delen voor seizoen 52 en ook voor de toekomst! ;)

Dag Allemaal!

Zoals we de laatste tijd hebben gedaan, is hier je seizoensgebonden My Racing Career-artikel met alles wat er in de nabije (en onmiddellijke) toekomst komt. We hebben heel hard gewerkt in het eerste kwartaal van dit jaar, dus we hebben veel te vertellen. Laten we beginnen!

UPDATES OVER DE NIEUWE GEBRUIKERSINTERFACE
Zoals je misschien weet uit het seizoen 51 nieuwsartikel, hebben we de afgelopen 6 maanden aan een nieuw ontwerp voor de gebruikersinterface van de game. We kunnen je vertellen dat ongeveer 60% van de klus al is geklaard, wat eigenlijk de belangrijkste schermen zijn en onze nieuwste aanwinst, een interessante update van de uitzending pagina's. We zijn begonnen met het kwalificatiescherm, dat ik u kort kan laten zien met een screenshot.Zoals je kunt zien, voelt deze veel moderner aan, met HD-graphics en, als je naar de onderkant kijkt, drie knoppen om de snelheid aan te passen< /b> waarop u de sessie wilt bekijken, wat lange tijd een veelgevraagde functie was. Afgezien hiervan kunt u nu de intervallen van elke sector in de rechterbovenhoek zien. De basisversie zal de F1-graphics of vergelijkbaar hebben, hoewel het de bedoeling is om na verloop van tijd graphics te hebben die vergelijkbaar zijn met de echte voor elke seizoensreeks. Maar dit zijn natuurlijk heel specifieke en kleine details, dus die zullen in de toekomst worden opgepoetst. Dit nieuwe uitzend systeem is al een belangrijke stap, aangezien we hierdoor vaker wijzigingen kunnen aanbrengen dan met het huidige.

Dit betekent in ieder geval niet dat alles klaar is. Voor aanvang van de bètatestfase moeten de volgende dingen worden ontwikkeld, in volgorde van complexiteit (en prioriteit):
- Races uitgezonden
- Rally-uitzending
- 'Serie' schermen
- 'Racing clubs' pagina's
- 'Formule 1' openbare pagina (F1-teambeheer zal in het begin beschikbaar zijn vanaf de oude spelversie)
- Livery-winkel
- Super licentie info + betalingen

Afgezien hiervan zijn sommige functies niet zo belangrijk, dus ze zullen in het begin alleen beschikbaar zijn in de oude gameversie en zullen later aan de nieuwe GUI worden toegevoegd.

In het vorige artikel vertelden we je dat het bètatestprogramma waarschijnlijk tussen seizoen 51 en 52 zou beginnen. Je kunt zien dat het nog niet is begonnen :) maar het idee is om het op een bepaald moment te starten punt in Q3 2023, terwijl de volledige release van de nieuwe versie van de game zou plaatsvinden in Q4 2023. Het is gewoon een kwestie van het MRC-team dat zijn laatste inspanningen levert en het is een kwestie van dat jullie gebruikers nog even wachten!

CARRIÈREPAD WIJZIGINGEN
Er is veel gediscussieerd over loopbaantrajecten, waarvan sommigen verdedigen dat ze moeten worden gerespecteerd zoals ze zijn ontworpen, terwijl anderen er de voorkeur aan geven ze te laten bestaan maar ze helemaal niet te 'gehoorzamen'. Daarom hebben we besloten subpaden te introduceren. Dit betekent dat het niet mogelijk zal zijn om deel te nemen aan Season Series die geschikt zijn voor verschillende carrièresubpaden, maar racen in Single Races, Custom Series of Rookie Series is wel mogelijk. Zo zullen alle CIRCUIT-coureurs deelnemen aan de Formula 4 Rookie Series.

Afgezien hiervan, aangezien veel managers misbruik hebben gemaakt van de bestaande leegte, is een verandering van carrièrepad slechts één keer per coureurscarrière mogelijk, en is subpad slechts één keer per 3 seizoenen mogelijk. Dit is de divisie die we hebben gemaakt:

PAD - CIRCUIT
* SUBPATH - OPEN WIEL (Formule) VAN SEIZOEN 52
* SUBPATH - TOERWAGENS (TCR, GT...) VAN SEIZOEN 52
* SUBPATH - STOCK CARS (NASC, NASC TRUCK...) VANAF SEIZOEN 52
PAD - MOTO
* SUBPATH - MOTOCIRCUIT VAN SEIZOEN 52
* SUBPAD - SPEEDWAY GP (toekomst)
* SUBPAD - ENDURO (toekomst)
PAD - RALLY
* SUBPATH - ETAPPEWEDSTRIJDEN VAN SEIZOEN 52
* ONDERPAD - RALLYCROSS

LEEFTIJDSBEPERKING OP DE NATIONALE F4-SERIE
Bekijk elke deelnemerslijst uit de nationale F4-serie. Je zult snel merken dat er maar heel weinig jonge coureurs in de 'top 5' en soms zelfs in de 'top 10' zitten, waardoor het voor nieuwe coureurs heel moeilijk wordt om kansen te krijgen op die series totdat ze een of twee seizoenen zijn opgeleid . Daarom hebben we sinds dag 1 van seizoen 52 besloten om een U21-leeftijdsbeperking in te voeren voor elke Formula 4 National Series, die zal worden toegepast voor opstellingen van seizoen 53. Als dit goed werkt (en als het nodig is), zouden leeftijdsbeperkingen ook worden toegepast voor F4 regionale series.

LEEFTIJDSBEPERKING OP DE ROOKIE-SERIE
Tegelijkertijd worden coureurs ouder dan 30 jaar uitgesloten van deelname aan de Rookie Series. Als de manager in geen enkele serie een plek voor de coureur vindt, zal hij in principe helemaal niet deelnemen aan een seizoensserie.

CARTKOMT TERUG VOOR VETERAANSE BESTUURDERS
Het oude en geliefde Championship Auto Racing Teams (CART) is terug en komt naar My Racing Career! Met al zijn eigenaardigheden wordt dit een seizoensreeks die alleen beschikbaar is voor ervaren coureurs. Ons idee is om het te maken voor 30-plussers, maar de minimumleeftijd kan worden gewijzigd voordat het wordt vrijgegeven. Het zal beschikbaar zijn voor alle loopbaantrajecten, zonder beperkingen.

Door gebruik te maken van deze situatie waarin we een momenteel niet-bestaande serie in het echte leven implementeren (helaas), zullen we JOU toestaan om deel te nemen aan de uitwerking van de kalender. Het plan is om de hele 'batterij' van CART-tracks die ooit tussen 1979 en 2003 zijn gebruikt, te nemen en daaruit tussen 14 en 16 te kiezen. We denken dat dit een leuk idee is om de gemeenschap erbij te betrekken, en als het goed werkt, zouden we het uitbreiden naar andere series, zoals de Nationale en Regionale F4-series.

LEEFTIJDSBEPERKINGEN VOOR AANGEPASTE SERIE
Op dit moment, wanneer je coureur midden in het seizoen 22 of 26 wordt, worden respectievelijk de U21- en U25-custom series automatisch geblokkeerd. Deze aanpassing zal dezelfde regel toepassen die wordt gebruikt in Nations Cup-races (als de coureur 21 is op dag 1 van het seizoen, kan hij het hele seizoen in U21 custom series racen).

GEPENSIONEERDE BESTUURDERSRECORDS VOOR SL-GEBRUIKERS
Tot nu toe konden baanrecords en trofeeën van gepensioneerde coureurs niet worden gezien, of de gebruiker de manager van de gepensioneerde coureur was of gewoon een andere gebruiker met Superlicense. Dit was een functie die is ontworpen voor de nieuwe gebruikersinterface, hoewel deze ook voor het huidige ontwerp zal worden ontwikkeld.

RALLY-VERBETERINGEN
Zoals je je misschien herinnert, hebben we in het seizoen 50 nieuwsartikel een herziening aangekondigd van de rallyraces spelmodus. Vanwege de vergevorderde fase van de nieuwe gebruikersinterface en de komst van nieuwe functies, hebben we besloten de implementatie van dergelijke wijzigingen uit te stellen totdat deze nieuwe gebruikersinterface uitkomt. Alles is al ontworpen en gepland, maar de ontwikkeling ervan zal veel meer tijd kosten, de reden waarom we denken dat dit de beste beslissing is.

KLEINERE WIJZIGINGEN
Last but not least hebben we een paar wijzigingen aangebracht om ze in sommige gevallen aan te passen aan het echte leven en om de game-ervaring in andere gevallen te verbeteren:
- Indy Series-puntensysteem = alle races scoren nu hetzelfde, zonder dubbele punten in Indy500. Dit wordt van kracht vóór de einddatum van aanvragen voor die series.
- Nations Cup zal vier verschillende klassementen bevatten (volledig klassement met alle coureurs, en dan senioren, sub25 en sub21 afzonderlijke klassementen met 1e, 2e, 3e, enzovoort).
- Bij het maken van nieuwe privéseries kun je nu het geselecteerde puntensysteem op 'inverted grid'-races verminderen, wijzigen of behouden, net zoals dat wordt gedaan in Formule 2- of Formule 3-races .

------

En dit is alles voor vandaag. We hopen dat je deze nieuwe functies leuk vindt en we zijn erg enthousiast om je veel vaker dan voorheen zoveel nieuwe dingen te brengen. Zou je iets willen veranderen of toevoegen? U kunt ons uw mening en gedachten geven in het opmerkingengedeelte.

DEADLINES VAN DE SEIZOENSERIE

Dag 72
- F1

Dag 73
- Indie
- NASC Gold-beker
- DTWS
- Wereld TCS
- TCS Europa
- Formule E
- Formule 2 Wereld
- Moto 1

Dag 74
- Indy junior
- V8 Supercars
- Wereld GT
- 911 Supercup
- Schitterende formule
- Motor 2
- World Rally-serie

Dag 75
- F3 Wereld
- Moto 3
-Moto E
- NASC zilveren beker
- Wereldrallyreeks 2
- Superbike Wereld

Dag 76
- F3 Continentals
- F3 Midden-Europees
- F4 Regionale wedstrijden
- TCS Regionals
- Moto 3 junior
- Wereld Rally Serie 3
- World Rally Series Junior
- Superbike Brits & VS
- Continentale rally

Dag 77
- Alle resterende series die nog niet zijn genoemd

Als je je voor seizoen 52 niet hebt aangemeld voor een van de bovenstaande punten, wordt je coureur automatisch opgenomen in de Rookie Series van hun gekozen pad.

==========

Als je het spel wilt helpen en een aantal voordelen hebt, zoals gratis gebruik van een superlicentie en muntbeloningen voor een goed stuk werk, hebben we er een paar vacatures in het MRC-team:
- Vertalers voor Sloveens, Mandarijn Chinees, Wit-Russisch, Roemeens, Indonesisch, Hindi en Grieks.
- Gemeenschapshulp voor de Russische gemeenschap.
- Twee socialmedia-managers voor Twitter, één voor Facebook, één voor Instagram en één voor Reddit.

Voor de vacatures voor vertalers en communityhelpers kunt u contact opnemen met de MRC-teamleider, beltmann.
Stuur voor de sociale netwerkfuncties een privébericht naar nicorz, leider van Social Media en Promotie.

by nicorz
Translator: Pollie
Article is also available in these languages:
Беларуская Català Čeština Dansk English Español Suomi Français Hrvatski Magyar Indonesia Italiano 日本語 Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Русский Svenska Српски 中文