We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
PLAYAboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Ändringar inför Säsong 52 och några viktiga nyheter

Ändringar inför Säsong 52 och några viktiga nyheter

Som några av er begärde, innan de redan är implementerade, här är alla förändringar och nyheter vi kan dela med er för säsong 52 och även för framtiden! ;)

Hej allihopa!

Som vi har gjort på sistone, här är din säsongsbetonade My Racing Career-artikel med allt som kommer inom en snar (och omedelbar) framtid. Vi har jobbat väldigt hårt under första tiden i år, vilket innebär att vi har mycket att berätta för dig. Låt oss börja!

UPPDATERING AV DET NYA ANVÄNDARGRÄNSSNITTET
Som ni kanske vet från nyhetsartikeln för säsong 51, har vi arbetat under de senaste 6 månader på en ny design för spelets användargränssnitt. Vi kan berätta att cirka 60 % av jobbet redan är gjort, vilket i princip är de viktigaste sidorna och vårt senaste tillskott, en intressant uppdatering av race sändningen. Vi har börjat med skärmen kvalificering, som här nedan visas som en skärmdump.Som ni kan se känns den här mycket mer modern, med HD-grafik och, om du tittar längst ned, tre knappar för att justera hastigheten där du vill titta på sändningen, vilket var en mycket efterfrågad funktion under lång tid. Bortsett från detta kan du nu se intervaller från varje sektor i det övre högra hörnet. Grundversionen kommer att ha F1-grafik eller liknande, men allt eftersom tiden går är tanken att ha liknande grafik som den riktiga för varje säsongsserie. Men det är uppenbarligen väldigt specifika och små detaljer, så de kommer att fixas till i framtiden. Detta nya sändningssystem är redan ett viktigt steg eftersom det kommer att göra det möjligt för oss att göra ändringar oftare än med det nuvarande.

Hur som helst, Att ha detta betyder i alla fall inte att allt är klart. Innan betatestfasen börjar måste nästa saker utvecklas, i ordning efter komplexitet (och prioritet):
- Racesändning
– Rallysändning
- "Serien"-sidor
- "Racingklubbar"-sidor
- Offentlig sida 'Formel 1' (F1-laghantering kommer att vara tillgänglig från den gamla spelversionen i början)
- Livery/Design Butiken
- Superlicensinfo + betalningar.

Bortsett från detta är vissa funktioner inte så viktiga, så de kommer bara att vara tillgängliga i den gamla spelversionen i början och kommer att läggas till i det nya GUI senare.

I den förra artikeln berättade vi att beta-testprogrammet förmodligen skulle börja mellan säsong 51 och 52. Som ni har sett har det inte har börjat än :) men tanken är att starta det någon gång i kvartal 3 2023, medan den fullständiga releasen av den nya versionen av spelet skulle ske under Q4 2023. Det är bara en fråga om att MRC-teamet gör sina sista ansträngningar och om att ni användare väntar lite till!

ÄNDRINGAR AV KARRIÄRVÄGEN
Det har pågått en hel del diskussioner om karriärvägar, en del försvarar att de ska respekteras som de utformades, medan andra föredrar att låta dem existera men inte "lyda" dem alls. Det är därför vi har beslutat att introducera sidovägar. Detta innebär att det inte kommer att vara möjligt att delta i säsongsserier som lämpar sig för olika karriärsidovägar, men att tävla i Single Races, Custom Series eller Rookie Series kommer att vara möjligt. Till exempel kommer alla Banracing-förare att delta i Formel 4 Rookie Serien.

Bortsett från detta, eftersom många spelare har missbrukat det befintliga tomrummet, kommer byte av karriärväg endast vara möjlig en gång per förares karriär, och karriärsidoväg endast en gång per 3 säsong. Det här är divisionerna vi har skapat:

VÄG - BANRACING
* SIDOVÄG - FORMELBILAR (Formel) FRÅN SÄSONG 52
* SIDOVÄG - TOURINGBILAR (TCR, GT...) FRÅN SÄSONG 52
* SIDOVÄG - STOCKCAR (NASC, NASC TRUCK...) FRÅN SÄSONG 52

VÄG - MC
* SIDOVÄG - ROADRACING FRÅN SÄSONG 52
* SIDOVÄG - SPEEDWAY GP (i framtiden)
* SIDOVÄG - ENDURO (i framtiden)

VÄG - RALLY
* SIDOVÄG - STRÄCK TÄVLINGAR FRÅN SÄSONG 52
* SIDOVÄG - RALLYCROSS

ÅLDERSBEGRÄNSNINGAR PÅ NATIONELLA F4 SERIER
Ta en titt på varje anmälningslista för de nationella F4-serierna. Du kommer snabbt att se att det finns väldigt få unga förare i "topp 5" och ibland ens "topp 10", vilket gör det mycket svårt för nya förare att ha chanser i dessa serier tills de har tränats i en eller två säsonger . Det är därför, sedan dag 1 av säsong 52, vi har beslutat att införa en U21-åldersbegränsning på alla Formula 4 Nationella Serier, som kommer att tillämpas för uppställningar för säsong 53. Om detta fungerar bra (och om det behövs) kan åldersbegränsningar tillämpas även för F4 regionala serier.

ÅLDERSBEGRÄNSNING PÅ ROOKIE SERIEN
Samtidigt kommer förare över 30 år att stoppas från att delta i Rookie Serien. Om managern inte hittar en plats för föraren i någon serie kommer han i princip inte att delta i någon säsongsserie alls.

CART ÅTERKOMMER FÖR VETERAN FÖRARE
De gamla och älskade Championship Auto Racing Teams (CART) är tillbaka och kommer till My Racing Career! Med alla dess egenheter kommer detta att vara en säsongsserie endast tillgänglig för veteranförare. Vår idé är att göra det för förare över 30 år, men minimiåldern kan ändras innan den släpps. Den kommer att vara tillgänglig för alla karriärvägar, utan begränsningar.

Genom att dra fördel av den här situationen där vi implementerar en för närvarande obefintlig serie i verkligheten (tyvärr), tillåter vi DIG att delta i utarbetandet av dess kalender. Planen är att ta hela "uppsamlingen" av CART-banor som någonsin använts från 1979 till 2003 och välja emellan 14 till 16 banor därifrån. Vi tycker att det här är en bra idé för att göra MRC samfundet delaktigt, och om det fungerar bra, skulle vi utöka det till andra serier, som nationella och regionala F4-serier.

ÅLDERSBEGRÄNSNING PÅ SPECIAL SERIER
Just nu, när din förare fyller 22 eller 26 i mitten av säsongen, blockeras U21 respektive U25 anpassade serier automatiskt. Denna modifiering kommer att tillämpa samma regel som används i Nations Cup-tävlingar (om föraren är 21 år på dag 1 av säsongen kommer han att kunna tävla på U21 anpassade serier för hela säsongen).

PENSIONERADE FÖRARES STATISTIK OCH REKORD FÖR SL(Superlicens) ANVÄNDARE
Hittills har banrekord och troféer från pensionerade förare inte kunnat ses, oavsett om användaren var manager för den pensionerade föraren eller helt enkelt var en annan användare med Superlicens. Detta var en funktion designad för det nya användargränssnittet, även om den kommer att utvecklas för den nuvarande designen också.

RALLY FÖRBÄTTRINGAR
Som ni kanske minns tillkännagav vi i nyhetsartikeln för säsong 50 en revidering av rallyracingens spelfunktion. På grund av det avancerade skedet av det nya gränssnittet och även nya funktioner som kommer, har vi beslutat att skjuta upp implementeringen av sådana ändringar tills detta nya gränssnitt kommer ut. Allt är redan designat och planerat, men att utveckla det kommer att ta mycket mer tid, och är därför anledningen till att vi tycker att detta är det bästa beslutet.

MINDRE FÖRÄNDRINGAR
Sist men inte minst har vi gjort några ändringar för att anpassa dem till verkligheten i vissa fall och förbättra spelupplevelsen i andra:
- Indy Seriens poängsystem = alla lopp kommer att få samma poäng nu, inga dubbla poäng i Indy500 längre. Detta kommer att träda i kraft innan slutdatumet för ansökningar till dessa serier.
- Nations Cup kommer att innehålla fyra olika ställningar (fullständig klassificering med alla förare, och sedan senior, U25 och U21 separata ställningar med 1:a, 2:a, 3:a, och så vidare).
- I skapandet av nya privata serier kommer du nu att kunna minska, ändra eller behålla det valda poängsystemet på "inverterade rutnät"-lopp, precis som det görs i Formel 2- eller Formel 3-lopp .------

Och detta är allt för idag. Vi hoppas att du gillar dessa nya funktioner och vi är mycket glada över att ge dig så många nya saker mycket oftare än tidigare. Skulle du vilja ändra eller lägga till något? Du kan ge oss dina åsikter och tankar i kommentarsfältet.

SÄSONGSERIERS DEADLINES

Dag 72
- F1

Dag 73
- Indy
- NASC Gold Cup
- DTWS
- World TCS
- TCS Europe
- Formula E
- Formula 2 World
- Moto 1

Dag 74
- Indy Junior
- V8 Supercars
- World GT
- 911 Supercup
- Superb Formula
- Moto 2
- World Rally Series

Dag 75
- F3 World
- Moto 3
- Moto E
- NASC Silver Cup
- World Rally Series 2
- Superbike World

Dag 76
- F3 Continentals
- F3 Central European
- F4 Regionals
- TCS Regionals
- Moto 3 Junior
- World Rally Series 3
- World Rally Series Junior
- Superbike British & USA
- Rally Continentals

Dag 77
- Alla andra serier som inte näms ovan.

Om du inte har ansökt till någon av ovanstående för säsong 52, kommer din förare automatiskt att läggas in i Rookie-serien för sin valda väg.

==========

Om du vill hjälpa till i spelet och ha några fördelar som gratis användning av Super Licens samt myntbelöningar för ett väl utfört jobb, har vi några lediga tjänster i MRC-teamet:
- Översättare för slovenska, mandarinkinesiska, vitryska, rumänska, indonesiska, hindi och grekiska.
- Samhällshjälpare för det ryska samhället.
– Två sociala media-ansvariga för Twitter, en för Facebook, en för Instagram och en för Reddit.

För lediga tjänster för översättare och samhällshjälpare kan du kontakta MRC Team Leader, beltmann.
För de sociala nätverkspositionerna, skicka ett privat meddelande till nicorz, ledare för Social Media och marknadsföring.

by nicorz
Translator: HåkanFerm
Article is also available in these languages:
Беларуская Català Čeština Dansk English Español Suomi Français Hrvatski Magyar Indonesia Italiano 日本語 Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Русский Svenska Српски 中文