We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
PLAYAboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Promjene za sezonu 52 i neke važne vijesti

Promjene za sezonu 52 i neke važne vijesti

Kao što su neki od vas tražili, prije nego što se već implementiraju, evo svih promjena i novosti koje možemo podijeliti s vama za sezonu 52, kao i za budućnost! ;)

Bok svima!

Kao što radimo u posljednje vrijeme, evo vašeg sezonskog članka My Racing Career sa svime što dolazi u bliskoj (i neposrednoj) budućnosti. U prvom smo semestru ove godine jako puno radili, što znači da vam imamo puno toga za reći. Počnimo!

AŽURIRANJA NOVOG KORISNIČKOG SUČELJA
Kao što možda znate iz članka vijesti o sezoni 51, radili smo zadnjih 6 mjeseci na novom dizajnu za korisničko sučelje igre. Možemo vam reći da je oko 60% posla već obavljeno, što su u osnovi najvažniji ekrani i naš najnoviji dodatak, zanimljivo ažuriranje stranice emitiranja. Započeli smo sa zaslonom za kvalifikacije, koji vam mogu ukratko pokazati snimkom zaslona.

Kao što vidite, ovaj djeluje mnogo modernije, s HD grafikom i, ako pogledate dno, tri gumba za podešavanje brzine na kojoj želite gledati sesiju, što je bila vrlo tražena značajka dugo vremena. Osim toga, sada možete vidjeti intervale iz svakog sektora u gornjem desnom kutu. Osnovna verzija će imati F1 grafiku ili sličnu, iako kako vrijeme prolazi, ideja je imati grafiku sličnu stvarnoj za svaku seriju sezone. Ali to su očito vrlo specifični i sitni detalji, pa će se u budućnosti brusiti. Ovaj novi sustav emitiranja već je značajan korak jer će nam omogućiti češće izmjene nego sa sadašnjim.

U svakom slučaju, ovo ne znači da je sve spremno. Prije početka faze beta testiranja, treba razviti sljedeće stvari, prema složenosti (i prioritetu):
- Prijenos utrka
- Prijenos mitinga
- Zasloni 'Serije'
- Stranice 'Trkaćih klubova'
- Javna stranica 'Formule 1' (upravljanje timom F1 bit će dostupno od stare verzije igre u početku)
- Trgovina livrejom
- Informacije o super licenci + plaćanja

Osim ovoga, neke značajke nisu toliko važne, pa će biti dostupne samo u staroj verziji igre na početku, a kasnije će biti dodane u novi GUI.

U prošlom smo vam članku rekli da bi program beta testiranja vjerojatno počeo između sezona 51 i 52. Može se reći da još nije počeo :) ali ideja je da ga pokrenemo u Q3 2023, dok bi se puno izdanje nove verzije igre dogodilo u Q4 2023. Samo je stvar MRC tima koji će uložiti svoje posljednje napore, a vi korisnici pričekajte još malo!

PROMJENE KARIJERE
Bilo je dosta rasprava o karijerama, neki od njih brane da ih treba poštovati onako kako su dizajnirani, dok ih drugi više vole pustiti da postoje, ali im se uopće ne 'pokoravaju'. Zbog toga smo odlučili uvesti podputeve. To znači da neće biti moguće sudjelovati u sezonskim serijama prikladnim za različite potputeve karijere, ali će biti moguće utrkivanje u pojedinačnim utrkama, prilagođenim serijama ili Rookie serijama. Na primjer, svi vozači CIRCUIT sudjelovat će u Formuli 4 Rookie Series.

Osim toga, budući da mnogi menadžeri zlorabe postojeću prazninu, promjena putanje karijere bit će moguća samo jednom po karijeri vozača, a podputanja karijere bit će moguća samo jednom u 3 sezone. Ovo je odjel koji smo stvorili:

PUTANJA - KRUŽNE UTRKE
* PODPUTANJA - OPEN WHEEL (Formula) IZ SEZONE 52
* PODPUTANJA - TOURING CARS (TCR, GT...) IZ SEZONE 52
* PODPUTANJA - STOCK CARS (NASC, NASC TRUCK...) IZ SEZONE 52
PUTANJA - MOTO
* PODPUTANJA - MOTO CIRCUIT IZ SEZONE 52
* PODPUTANJA - SPEEDWAY GP (ubuduće)
* PODPUTANJA - ENDURO (ubuduće)
PUTANJA - RALLY
* PODPUTANJA - STAGE RACES IZ SEZONE 52
* PODPUTANJA - RALLYCROSS

DOBNO OGRANIČENJE U NACIONALNOJ SERiji F4
Pogledajte svaki popis prijavljenih iz nacionalne serije F4. Brzo ćete primijetiti da ima vrlo malo mladih vozača u 'top 5', pa čak ponekad i u 'top 10', što novim vozačima čini vrlo teškim da imaju šanse u tim serijama dok ne budu trenirani jednu ili dvije sezone . Zbog toga smo, od 1. dana sezone 52, odlučili implementirati dobno ograničenje U21 za svaku nacionalnu seriju Formule 4, koje će se primjenjivati ​​na postave sezone 53. Ako ovo bude dobro (i ako bude potrebno), dobna ograničenja će se primjenjivati ​​i za F4 regionalne serije.

DOBNO OGRANIČENJE NA ROOKIE SERIJAMA
U isto vrijeme, vozačima starijim od 30 godina bit će onemogućeno sudjelovanje u Rookie Series. Ako menadžer ne nađe mjesto za vozača ni u jednoj seriji, on zapravo neće sudjelovati ni u jednoj sezonskoj seriji.

KOLICA SE VRAĆAJU ZA VETERANE VOZAČE
Stari i voljeni Championship Auto Racing Teams (CART) vraća se i dolazi u My Racing Career! Sa svim svojim posebnostima, ovo će biti sezonska serija dostupna samo veteranima. Naša ideja je da ga napravimo za vozače starije od 30 godina, ali bi se minimalna dob mogla promijeniti prije nego što se pusti u promet. Bit će dostupan za sve karijere, bez ograničenja.

Iskoristivši ovu situaciju u kojoj implementiramo trenutno nepostojeću seriju u stvarnom životu (nažalost), dopustit ćemo VAMA da sudjelujete u izradi njenog kalendara. Plan je uzeti cijelu 'bateriju' CART gusjenica ikada korištenih od 1979. do 2003. i odabrati između 14 i 16 od tamo. Mislimo da je ovo dobra ideja da uključimo zajednicu, a ako dobro funkcionira, proširili bismo je na druge serije, kao što su nacionalne i regionalne F4 serije.

DOBNA OGRANIČENJA ZA PRILAGOĐENE SERIJE
Upravo sada, kada vaš vozač navrši 22 ili 26 godina usred sezone, prilagođene serije U21 odnosno U25 automatski se blokiraju. Ova izmjena će primijeniti isto pravilo koje se koristi u utrkama Kupa nacija (ako vozač ima 21 godinu 1. dana sezone, moći će se utrkivati ​​u prilagođenim serijama U21 cijelu sezonu).

ZAPIS UMIROVLJENIH VOZAČA ZA SL KORISNIKE
Do sada se nisu mogli vidjeti zapisi o stazi i trofeji umirovljenih vozača, bez obzira na to je li korisnik bio menadžer umirovljenog vozača ili je jednostavno drugi korisnik sa Superlicencom. Ovo je bila značajka dizajnirana za novo korisničko sučelje, iako će se razvijati i za trenutni dizajn.

POBOLJŠANJA RALLY-a
Kao što se možda sjećate, u članku vijesti o sezoni 50 najavili smo reviziju reli utrka mod igre. Zbog naprednog stadija novog korisničkog sučelja i novih značajki koje dolaze, odlučili smo odgoditi implementaciju takvih promjena dok ovo novo korisničko sučelje ne izađe. Sve je već osmišljeno i isplanirano, ali za razvoj će trebati puno više vremena, zato mislimo da je ovo najbolja odluka.

MANJE IZMJENE
Na kraju, ali ne i najmanje važno, izveli smo nekoliko promjena kako bismo ih prilagodili stvarnom životu u nekim slučajevima i poboljšali iskustvo igre u drugima:
- Sustav bodovanja serije Indy = sada će se sve utrke bodovati jednako, bez duplih bodova u Indy500. To će stupiti na snagu prije datuma završetka prijava za te serije.
- Kup nacija sadržavat će četiri različita poretka (puna klasifikacija sa svim vozačima, a zatim odvojeni poredak za seniore, sub25 i sub21 s 1., 2., 3. i tako dalje).
- U stvaranju novih privatnih serija, sada ćete moći smanjiti, promijeniti ili zadržati odabrani sustav bodovanja na utrkama s 'obrnutom mrežom', baš kao što se to radi u utrkama Formule 2 ili Formule 3.

------

I ovo je sve za danas. Nadamo se da vam se sviđaju ove nove značajke i jako smo uzbuđeni što vam donosimo toliko novih stvari mnogo češće nego prije. Biste li nešto promijenili ili dodali? Možete nam dati svoje mišljenje i razmišljanja u odjeljku za komentare.

ROKOVI ZA SERIJE SEZONE

Dan 72
- F1

Dan 73
- Indy
- NASC Gold Cup
- DTWS
- World TCS
- TCS Europe
- Formula E
- Formula 2 World
- Moto 1

Dan 74
- Indy Junior
- V8 Supercars
- World GT
- 911 Supercup
- Superb Formula
- Moto 2
- World Rally Series

Dan 75
- F3 World
- Moto 3
- Moto E
- NASC Silver Cup
- World Rally Series 2
- Superbike World

Dan 76
- F3 Continentals
- F3 Central European
- F4 Regionals
- TCS Regionals
- Moto 3 Junior
- World Rally Series 3
- World Rally Series Junior
- Superbike British & USA
- Rally Continentals

Dan 77
- Sve preostale serije koje nisu već spomenute

Ako se niste prijavili za bilo što od navedenog za sezonu 52, tada će vaš vozač automatski biti upisan u Rookie Series prema njihovom odabranom putu.

==========

U slučaju da želite pomoći igri i imate neke prednosti kao što je besplatno korištenje Super licence kao i nagrade u novčićima za dobro obavljen posao, imamo nekoliko slobodna mjesta u MRC timu:
- Prevoditelji za slovenski, mandarinski kineski, bjeloruski, rumunjski, indonezijski, hindi i grčki jezik.
- Pomoćnik zajednice za rusku zajednicu.
- Dva upravitelja društvenih mreža za Twitter, jedan za Facebook, jedan za Instagram i jedan za Reddit.

Za slobodna radna mjesta prevoditelja i pomagača zajednice možete se obratiti voditelju tima MRC-a, beltmannu.
Za pozicije na društvenim mrežama pošaljite privatnu poruku nicorz, voditelju društvenih mreža Mediji i promocija.

by nicorz
Translator: inferno
Article is also available in these languages:
Беларуская Català Čeština Dansk English Español Suomi Français Hrvatski Magyar Indonesia Italiano 日本語 Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Русский Svenska Српски 中文