We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
PLAYAboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Canvis per la Temporada 52 i Algunes Notícies Importants

Canvis per la Temporada 52 i Algunes Notícies Importants

Com alguns heu demanat, abans que ja estiguin implementats, aquí teniu tots els canvis i notícies que podem compartir amb vosaltres per a la temporada 52 i també per al futur! ;)

Hola a tothom!

Com hem estat fent darrerament, aquí teniu el vostre article de MRC de final de temporada amb tot el que vindrà en un futur proper (i immediat). Hem estat treballant molt dur el primer semestre d'enguany, la qual cosa vol dir que tenim moltes coses per explicar-vos. Comencem!

ACTUALITZACIONS A LA NOVA INTERFÍCIE D'USUARI
Com ja sabeu de l'article de notícies de la temporada 51, hem estat treballant durant els últims 6 mesos en un nou disseny per a la interfície d'usuari del joc. Us podem dir que al voltant del 60% de la feina ja està feta, que són bàsicament les pantalles més importants i la nostra nova incorporació, una interessant actualització de la pàgina de retransmissió de cursa. Hem començat amb la pantalla de qualificació, que us puc mostrar breument amb una captura de pantalla.Com podeu veure, aquest sembla molt més modern, amb gràfics HD i, si mireu la part inferior, tres botons per ajustar la velocitat en què voleu veure la sessió, que va ser una funció molt sol·licitada durant molt de temps. A part d'això, ara podeu veure els intervals de cada sector a l'extrem superior dret. La versió bàsica tindrà els gràfics F1 o similars, tot i que a mesura que passi el temps, la idea és tenir gràfics semblants als reals per a cada Sèrie de Temporada. Però, òbviament, són detalls molt específics i petits, de manera que es poliran en el futur. Aquest nou sistema de difusió ja és un pas important ja que ens permetrà fer canvis amb més freqüència que amb l'actual.

En qualsevol cas, tenir això no vol dir que tot estigui preparat. Abans de l'inici de la fase de proves beta, s'han de desenvolupar les següents coses, per ordre de complexitat (i prioritat):
- Retransmissió de curses
- Transmissió del ral·li
- Pantalles 'Sèries'
- Pàgines 'Clubs de carreres'
- Pàgina pública "Fórmula 1" (la gestió de l'equip de F1 estarà disponible a partir de la versió antiga del joc al principi)
- Botiga de decoracions
- Informació de la super llicència + pagaments

A part d'això, algunes funcions no són tan importants, de manera que només estaran disponibles a la versió antiga del joc al principi i s'afegiran a la nova GUI més endavant.

A l'últim article us vam dir que el programa de proves beta probablement començaria entre les temporades 51 i 52. Es pot dir que encara no ha començat :) però la idea és començar-lo en algun punt en el T3 2023, mentre que el llançament complet de la nova versió del joc es produiria el Q4 2023. Només és qüestió que l'equip MRC faci els seus últims esforços i que els usuaris espereu una mica més!

CANVIS EN EL CAMÍ DE CARRERA
Hi ha hagut molta discussió sobre els camins de carrera, alguns defensant que s'han de respectar tal com van ser dissenyats, mentre que altres prefereixen deixar-los existir però no "obeir-los" en absolut. És per això que hem decidit introduir subcamins. Això vol dir que no serà possible participar en sèries de temporada adequades per a diferents subitineraris professionals, però sí que es podran competir en curses individuals, sèries personalitzades o sèries de principiants. Per exemple, tots els pilots de CIRCUIT participaran a la Formula 4 Rookie Series.

A part d'això, com que molts mànagers han estat abusant del buit existent, el canvi de carrera només serà possible una vegada per carrera de conductor, i el subitinerari només serà possible una vegada per 3 temporades. Aquesta és la divisió que hem creat:

CAMÍ - CIRCUIT
* SUBCAMÍ - FÓRMULA (fórmula) DES LA TEMPORADA 52
* SUBCAMÍ - COTXES DE TURISME (TCR, GT...) DES LA TEMPORADA 52
* SUBCAMÍ - STOCK CARS (NASC, NASC TRUCK...) DES LA TEMPORADA 52
CAMÍ - MOTO
* SUBCAMÍ - CIRCUIT DE MOTO DES LA TEMPORADA 52
* SUBPATH - SPEEDWAY GP (futur)
* SUBCAMÍ - ENDURO (futur)
CAMÍ - RAL·LI
* SUBCAMÍ - CURSES PER ETAPES A PARTIR DE LA TEMPORADA 52
* SUBCAMÍ - RALLYCROSS

RESTRICIÓ D'EDAT A LA SÈRIE F4 NACIONAL
Fes una ullada a totes les llistes d'inscrits de la sèrie nacional F4. Ràpidament notareu que hi ha molt pocs pilots joves al 'top 5' i fins i tot de vegades al 'top 10', cosa que dificulta molt que els nous pilots tinguin oportunitats en aquestes sèries fins que s'hagin entrenat durant una o dues temporades. . És per això que, des del dia 1 de la temporada 52, hem decidit implementar una restricció d'edat sub-21 a totes les Sèries Nacionals de Fórmula 4, que s'aplicarà a les alineacions de la temporada 53. Si això funciona bé (i si és necessari), també s'aplicarien restriccions d'edat per a les sèries regionals F4.

RESTRICCIÓ D'EDAT A LA SÈRIE ROOKIE
Al mateix temps, els conductors majors de 30 anys es veuran inhabilitats per participar a la sèrie Rookie. Si l'entrenador no troba un lloc per al pilot en cap sèrie, bàsicament no participarà en cap sèrie de temporada.

TORNA LA CART PER A CONDUCTORS VETERANS
Els vells i estimats Championship Auto Racing Teams (CART) han tornat i arriben a MRC! Amb totes les seves peculiaritats, aquesta serà una Sèrie de Temporada només disponible per a pilots veterans. La nostra idea és fer-ho per a conductors de més de 30 anys, però l'edat mínima es podria modificar abans de publicar-se. Estarà disponible per a totes les trajectòries professionals, sense restriccions.

Aprofitant aquesta situació en què implementem una sèrie actualment inexistent a la vida real (per desgràcia), permetrem que TU participis en l'elaboració del seu calendari. El pla és agafar tota la "bateria" de pistes CART utilitzades des del 1979 fins al 2003 i triar-ne entre 14 i 16. Creiem que és una bona idea per implicar la comunitat i, si funciona bé, l'estendríem a altres sèries, com les sèries F4 nacionals i regionals.

RESTRICCIONS D'EDAT PER A SÈRIES PERSONALITZADES
Ara mateix, quan el vostre conductor compleix 22 o 26 anys a mitja temporada, les sèries personalitzades U21 i U25, respectivament, es bloquegen automàticament. Aquesta modificació aplicarà la mateixa regla que s'utilitza a les curses de la Copa de Nacions (si el pilot té 21 anys el dia 1 de la temporada, podrà córrer en sèries personalitzades U21 durant tota la temporada).

REGISTRES DE PILOTS RETIRATS PER A USUARIS SL
Fins ara, no es podien veure els palmarès ni els trofeus dels pilots retirats, tant si l'usuari era el mànager del conductor retirat com si era simplement un altre usuari amb Superllicència. Aquesta és una característica dissenyada per a la nova interfície d'usuari, tot i que també es desenvoluparà per al disseny actual.

MILLORES DEL RAL·LI
Com recordareu, a l'notícies de la temporada 50 vam anunciar una revisió de les curses de ral·lis. A causa de l'etapa avançada de la nova interfície d'usuari i també de noves funcions, hem decidit endarrerir la implementació d'aquests canvis fins que surti aquesta nova interfície d'usuari. Ja està tot dissenyat i planificat, però desenvolupar-ho portarà molt més temps, per això creiem que aquesta és la millor decisió.

Canvis menors
Finalment, però no menys important, hem realitzat alguns canvis per adaptar-los a la vida real en alguns casos i millorar l'experiència de joc en d'altres:
- Sistema de punts de la sèrie Indy = totes les curses obtindran el mateixos punts ara, sense punts dobles a la Indy 500. Això entrarà en vigor abans de la data de finalització de les sol·licituds d'aquestes sèries.
- La Copa de Nacions contindrà quatre classificacions diferents (classificació completa amb tots els pilots, i després classificacions separades sènior, sub25 i sub21 amb 1r, 2n, 3r, etc.).
- En la creació de noves sèries privades, ara podreu reduir, canviar o mantenir el sistema de punts seleccionat a les curses de "graella invertida", tal com es fa a les curses de Fórmula 2 o Fórmula 3.

------

I això és tot per avui. Esperem que us agradin aquestes noves funcions i ens fa molta il·lusió oferir-vos tantes coses noves molt més sovint que abans. Canviaries o afegiries alguna cosa? Pots donar-nos la teva opinió i reflexions a la secció de comentaris.

DATES LÍMIT DE LES SÈRIES DE TEMPORADA

Dia 72
- F1

Dia 73
- Indy
- NASC Gold Cup
- DTWS
- World TCS
- TCS Europe
- Formula E
- Formula 2 World
- Moto 1

Dia 74
- Indy Junior
- V8 Supercars
- World GT
- 911 Supercup
- Superb Formula
- Moto 2
- World Rally Series

Dia 75
- F3 World
- Moto 3
- Moto E
- NASC Silver Cup
- World Rally Series 2
- Superbike World

Dia 76
- F3 Continentals
- F3 Central European
- F4 Regionals
- TCS Regionals
- Moto 3 Junior
- World Rally Series 3
- World Rally Series Junior
- Superbike British & USA
- Rally Continentals

Day 77
- Resta de campionats no mencionats

Si no heu sol·licitat cap dels anteriors campionats per a la temporada 52, el vostre pilot anirà automàticament a la sèrie Rookie de la ruta escollida.

==========

En cas que vulguis ajudar al joc i tenir alguns avantatges, com ara l'ús gratuït de la Super Llicència, així com recompenses amb monedes per una feina ben feta, tenim unes quantes vacants a l'equip MRC:
- Traductors per a les llengües eslovè, xinès mandarí, bielorús, romanès, indonesi, hindi i grec.
- Ajudant comunitari per a la comunitat russa.
- Dos gestors de xarxes socials per a Twitter, un per a Facebook, un per a Instagram i un per a Reddit.

Per a les vacants de traductor i d'ajudant de la comunitat, podeu contactar amb el cap de l'equip MRC, beltmann.
Per a les posicions a les xarxes socials, envieu un missatge privat a nicorz, líder de Social Mitjans de comunicació i promoció.

by nicorz
Translator: JordiMontané
Article is also available in these languages:
Беларуская Català Čeština Dansk English Español Suomi Français Hrvatski Magyar Indonesia Italiano 日本語 Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Русский Svenska Српски 中文