We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
PLAYAboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Muutoksia kaudelle 52 ja tärkeitä uutisia

Muutoksia kaudelle 52 ja tärkeitä uutisia

Kuten jotkut teistä pyysivät, tässä on tietoa niistä muutoksista ja uutisista, jotka voimme jakaa kanssasi kaudelle 52 ja myös sitä seuraavalle! ;)

Hei kaikki!

Tässä on kausiluonteinen My Racing Career -artikkelisi, joka sisältää kaiken lähitulevaisuudessa (ja välittömästi) tapahtuvista asioista.. Olemme tehneet kovasti töitä tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla, mikä tarkoittaa, että meillä on paljon kerrottavaa. Aloitetaan!

PÄIVITYKSET UUTEEN KÄYTTÖLIITTYMÄÄN
Kuten saatat tietää 51. kauden uutisartikkelista, olemme työskennelleet viimeiset 6 kuukauden ajan pelin käyttöliittymän uuden ulkoasun kimpussa. Voimme kertoa, että noin 60 % työstä on jo tehty, mikä on pohjimmiltaan tärkeimmät näytöt ja uusin lisäyksemme, mielenkiintoinen päivitys lähetyssivuille. Olemme aloittaneet aika-ajo-näytön kanssa, jonka voin näyttää sinulle lyhyesti kuvakaappauksen kera.Kuten näette, tämä tuntuu paljon modernimmalta, sillä siinä on HD-grafiikka ja, jos katsot alareunaa, kolme painiketta nopeuden säätämiseksi, jolla haluat katsoa istunnon, mikä oli erittäin pyydetty ominaisuus pitkään. Tämän lisäksi voit nyt nähdä kunkin sektorin ajat oikeassa yläkulmassa. Perusversiossa on F1-grafiikka tai vastaava, vaikka ajan myötä ideana on, että kukin kausisarja on samanlainen kuin todellinen grafiikka. Mutta nämä ovat tietysti hyvin tarkkoja ja pieniä yksityiskohtia, joten niitä hiotaan tulevaisuudessa. Tämä uusi lähetysjärjestelmä on jo merkittävä askel, koska sen avulla voimme tehdä muutoksia useammin kuin nykyisellä.

Joka tapauksessa tämän saaminen ei tarkoita, että kaikki olisi valmista. Ennen betatestausvaiheen alkua seuraavat asiat on kehitettävä monimutkaisuuden (ja tärkeysjärjestyksen) mukaan:
- Kilpailujen lähetys
- Rallilähetys
- Sarjanäytöt
- Kilpaseurojen sivut
- 'Formula 1' julkinen sivu (F1-joukkueen hallinta on saatavilla vanhasta peliversiosta alussa)
- Värityskauppa
- Superlisenssitiedot + maksut

Tämän lisäksi jotkin ominaisuudet eivät ole niin tärkeitä, joten ne ovat aluksi saatavilla vain vanhassa peliversiossa ja lisätään myöhemmin uuteen käyttöliittymään.

Edellisessä artikkelissa kerroimme, että beta-testausohjelma alkaisi luultavasti kausien 51 ja 52 välillä. Saatat huomata, että se ei ole vielä alkanut :) mutta ajatuksena on aloittaa se joskus Q3 2023, kun taas pelin uuden version täydellinen julkaisu tapahtuisi Q4 2023. Kyse on vain MRC-tiimin viimeisistä ponnisteluista ja siitä, että te käyttäjät odotatte vielä vähän!

URAPOLUN MUUTOKSET
Urapoluista on käyty paljon keskustelua, joista osa on puolustanut sitä, että niitä pitäisi kunnioittaa sellaisina kuin ne on suunniteltu, kun taas toiset antavat niiden olla olemassa, mutta eivät ”nooudata” niitä ollenkaan. Tästä syystä olemme päättäneet ottaa käyttöön alipolut. Tämä tarkoittaa, että eri urapoluille soveltuviin kausisarjaan ei voi osallistua, mutta kilpa-ajo Single Races-, Custom Series- tai Rookie-sarjassa on mahdollista. Esimerkiksi kaikki CIRCUIT-kuljettajat osallistuvat Formula 4 Rookie -sarjaan.

Tämän lisäksi, koska monet managerit ovat käyttäneet väärin olemassa olevaa tyhjiötä, urapolun vaihto on mahdollista vain kerran kuljettajan uraa kohti ja uran alapolku on mahdollista vain kerran kolmessa kaudessa. Tämä on luomamme jako:

PATH - CIRCUIT
* SUBPATH - OPEN WHEEL (Formula) FROM SEASON 52
* SUBPATH - TOURING CARS (TCR, GT...) FROM SEASON 52
* SUBPATH - STOCK CARS (NASC, NASC TRUCK...) FROM SEASON 52
PATH - MOTO
* SUBPATH - MOTO CIRCUIT FROM SEASON 52
* SUBPATH - SPEEDWAY GP (future)
* SUBPATH - ENDURO (future)
PATH - RALLY
* SUBPATH - STAGE RACES FROM SEASON 52
* SUBPATH - RALLYCROSS

KANSALLISEN F4-SARJAN IKÄRAJOITUS
Katso kaikki kansallisen F4-sarjan osallistujaluetteloja. Huomaat nopeasti, että viiden, joskus jopa kymmenen parhaan joukossa on hyvin vähän nuoria kuljettajia, mikä vaikeuttaa uusien kuljettajien mahdollisuuksia päästä näihin sarjoihin ennen kuin heillä on yhden tai kahden kauden verran harjoittelua takanaan. Tästä syystä olemme kauden 52 päivästä 1 lähtien päättäneet ottaa käyttöön U21-ikärajan jokaisessa Formula 4 National Series -sarjassa, jota sovelletaan kauden 53 kokoonpanoihin. Jos tämä toimii hyvin (ja jos tarpeellista), ikärajoituksia sovellettaisiin myös F4-aluesarjoihin.

ROOKIE-SARJAN IKÄRAJOITUS
Samaan aikaan yli 30-vuotiaat kuljettajat eivät voi osallistua Rookie-sarjaan. Jos manageri ei löydä kuljettajalle paikkaa missään sarjassa, hän ei osallistu mihinkään kausisarjaan.

CART-SARJAN PALUU VETERAANIKULJETTAJILLE
Vanha ja rakastettu Championship Auto Racing Teams (CART) on palannut ja tulossa My Racing Careerille

by nicorz
Translator: Temmes
Article is also available in these languages:
Беларуская Català Čeština Dansk English Español Suomi Français Hrvatski Magyar Indonesia Italiano 日本語 Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Русский Svenska Српски 中文