We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
PLAYAboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Ontwerp competitie #71 + ontwikkelingsupdate

Ontwerp competitie #71 + ontwikkelingsupdate

De tweede uitdaging van het jaar is daar. We maken hiervan gebruik om u op de hoogte te houden van nieuws over de ontwikkeling van het spel.

Zoals je misschien hebt gemerkt, zijn er geen verwijzingen naar de updates van het spel in het vorige MRC News-artikel over deadlines. Dit komt omdat we ons hebben geconcentreerd op het verbeteren van de nieuwe gebruikersinterface, waarbij we rekening hebben gehouden met alle suggesties die u heeft gedaan en de feedback die u ons heeft gegeven op het Google-formulier dat we eind vorig seizoen hebben ingeschakeld. Je kunt dit trouwens nog steeds doen.

Het belangrijkste doel is om alle resterende pagina's af te werken nadat we vorige week de rallyuitzending hebben afgerond. We zouden zeggen we zijn bijna klaar, dus de volgende taak zal langzaam overgaan naar de nieuwe gebruikersinterface om te garanderen dat niet veel mensen verdwalen door de verschillen tussen één versie en nog een, en ook dat u kunt gaan wennen aan de moderne interface. Nadat het eindproduct 100% klaar is, zullen we het gaan promoten voor en nadat het voor het grote publiek wordt opengesteld. En dat is het moment waarop enkele grote gameplay-upgrades zullen plaatsvinden. Wij willen u bedanken voor uw steun en geduld met ons al zo lang. Nu kunnen we zeggen dat 'er licht is aan het einde van de tunnel'.

Er is slechts één wijziging aangebracht in het spel en deze houdt verband met het verlies van training op 37-jarige leeftijd, dat is vertraagd om coureurs een tijdje competitiever te maken in CART enkele seizoenen.


RESULTATEN VAN DE ZEVENTISTE RONDE - JANUARI 2024

1. WINNAAR - Pollie (Nederland) - 18 likes - Red Bull Racing
Bekijk dit ontwerp!
Ontvangen 200 munten + zeldzame auto + eer aan het profiel

3. EduardoPereira (Brazilië) - 15 likes - Haas F1 Team
Bekijk dit ontwerp!
100 munten ontvangen.

3. JordiMontané (Spanje) - 13 likes - Williams Racing
Bekijk dit ontwerp!
50 munten ontvangen.


EENENZEEVENIGSTE RONDE - FEBRUARI 2024

Informatie is van cruciaal belang in de wereld van vandaag, en hoewel we steeds meer overgaan op digitaal, is het nooit slecht om te onthouden waar we vandaan komen. Deze maand is het jouw taak om de krant van jouw voorkeur te eren. Het maakt niet uit of het sportgerelateerd is (zoals Gazzetta dello Sport) of over iets in het algemeen (The New York Times), dus neem je Formule 4-auto's mee voor betere resultaten en begin met schilderen!

Om deel te nemen moet je je auto, helm en kleurstelling met het gevraagde thema in het spel beschilderen en vervolgens op de deelknop op het garagescherm klikken, waardoor een afbeelding met alle 3 de items wordt gegenereerd en dat is wat je moet delen.


FACEBOOK-WEDSTRIJD
Als je wilt deelnemen, moet je je gedeelde afbeelding genereren en deze publiceren als COMMENTAAR op het relevante bericht op Facebook, dat je HIER< kunt vinden /a>.
De winnaar wordt bepaald op basis van het aantal likes op de reactie.

Prijzen:
1. Speciale wedstrijd-eer op gebruikersprofiel, zeldzame privéauto en 200 munten
2. 100 munten
3. 50 munten

Deadline is 29 februari!


VERGEET DE NIEUWE REGEL NIET!

Na overleg op het forum is overeengekomen dat Designwinnaars NIET in aanmerking komen voor de prijzen van volgende maand, TENZIJ er minder dan 3 deelnemers zijn aan de maandelijkse uitdaging. Dit is ontworpen om meer spelers aan te moedigen deel te nemen en prijzen te ontvangen, en het is een wijziging van de Boczy-regel, die verhindert dat Design-winnaars in opeenvolgende maanden winnen.

Dit betekent dat Pollie deze maand niet in aanmerking komt voor prijzen in februari, enzovoort.


Regelherinnering - klik
hier.

by nicorz
Translator: Pollie
Article is also available in these languages:
Беларуская Català Čeština English Español Français Hrvatski Magyar Italiano Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Русский