We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
PLAYAboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Autófestés Verseny #71 + Játékfejlesztési Frissítések

Autófestés Verseny #71 + Játékfejlesztési Frissítések

Itt az év második kihívása. Ezt kihasználjuk, hogy a játékfejlesztéssel kapcsolatos híreket is közöljük.

Amint azt észrevettétek, az MRC Hírek korábbi, határidőkkel foglalkozó cikkében nem volt utalás a játék frissítéseire. Ennek az az oka, hogy az új felhasználói felület finomítására összpontosítottunk, figyelembe véve az Általatok tett összes javaslatot és a visszajelzést, amelyet az elmúlt évad végén közzétett Google-űrlapon adtatok nekünk. Egyébként ezt továbbra is megtehetitek.

A fő cél az, hogy befejezzük az összes hátralévő oldalt, miután a múlt héten befejeztük a rally közvetítését. Mondhatjuk, hogy nagyon közel járunk a befejezéshez, így a következő feladat lassan az új felhasználói felületre való átállás lesz hogy ne tévedjetek el az egyik és a másik verzió közötti különbségek miatt, és hogy elkezdhessétek megszokni a modern felületet. Miután a végtermék 100%-ban elkészült, megkezdjük annak népszerűsítését a nagyközönségnek mielőtt és miután elindult. És ez lesz az a pillanat, amikor néhány jelentős játékmeneti frissítés a helyére kerül. Szeretnénk megköszönni az eddigi támogatásotokat és türelmeteket. Most már elmondhatjuk, hogy „van fény az alagút végén”.

Csak egy változás történt a játékban, és ez a 37 éves korban csökkenő edzéshez kapcsolódik, amelyet lelassítottunk hogy a versenyzők versenyképesebbek legyenek a CART-ban néhány szezonig.


A HETVENEDIK FORDULÓ EREDMÉNYEI - 2024 JANUÁR

1. GYŐZTES - Pollie (Hollandia) - 18 like - Red Bull Racing
Nézd meg ezt a dizájnt!
200 érmét kapott és egy ritka autót + kitüntetést a profilra.

3. EduardoPereira (Brazília) - 15 like - Haas F1 Team
Nézd meg ezt a dizájnt!
100 érmét kapott.

3. JordiMontané (Spanyolország) - 13 like - Williams Racing
Nézd meg ezt a dizájnt!
50 érmét kapott.


HETVENEGYEDIK FORDULÓ - 2024 FEBRUÁR

Az információ kulcsfontosságú a mai világban, és bár egyre inkább áttérünk a digitálisra, soha nem árt emlékezni, honnan indultunk. Ebben a hónapban az lesz a feladatod, hogy kitüntess egy általad preferált újságot. Nem számít, hogy sporttal kapcsolatos (mint például a Gazzetta dello Sport), vagy általánosságban bármi mással (The New York Times), úgyhogy vedd elő Forma-4-es autót a jobb eredmények érdekében, és kezdj el el festeni!

A részvételhez le kell festened az autódat, a sisakodat és az overálodat a játékban a kívánt témára, majd a garázs képernyőjén a megosztás gombra kell kattintanod, mely mind a 3 elemről képet generál, és ezt kell megosztanod.


FACEBOOK VERSENY
Ha részt szeretnél venni, el kell készítened a megosztási képet és közzé kell tenned MEGJEGYZÉSBEN a megfelelő FACEBOOK bejegyzéshez, amelyet ITT találsz.
A nyertest a kommenten lévő lájkok száma alapján döntjük el.

Nyeremények:
1. Különleges verseny kitüntetés a felhasználói profilra, ritka magánautó és 200 érme
2. 100 érme
3. 50 érme

A határidő február 29-e!


NE FELEDD AZ ÚJ SZABÁLYT!

A fórumon folytatott konzultációt követően megállapodtunk abban, hogy az Autófestés verseny nyertesei NEM lesznek jogosultak a következő havi nyereményekre, KIVÉVE, HA 3-nál kevesebben vesznek részt a havi kihívásban. Ezt azért alakítottuk át, hogy minél több játékost ösztönözzön a részvételre és a nyeremények megszerzésére, illetve ez a Boczy-szabály módosítása, amely megakadályozza, hogy a Autófestés nyertesei egymást követő hónapokban nyerjenek.

Ebben a hónapban ez azt jelenti, hogy Pollie februárban nem jogosult nyereményekre és így tovább.


Emlékeztető a szabályokra - kattints ide.

by nicorz
Translator: pisti99
Article is also available in these languages:
Беларуская Català Čeština English Español Français Hrvatski Magyar Italiano Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Русский