We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
PLAYAboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Dizajnerski izazov #71 + Ažuriranje Razvoja Igre

Dizajnerski izazov #71 + Ažuriranje Razvoja Igre

Stigao je drugi ovogodišnji izazov. Koristimo ovo da vas obavijestimo o novostima u vezi s razvojem igre.

Kao što ste mogli primijetiti, nije bilo nikakvih referenci na ažuriranja igre u prethodnom članku MRC News o rokovima. To je zato što smo bili usredotočeni na usavršavanje novog korisničkog sučelja, uzimajući u obzir sve prijedloge koje ste dali i povratne informacije koje ste nam dali na Google obrascu koji smo omogućili na kraju prošle sezone. Usput, to još uvijek možete učiniti.

Glavni cilj je završiti sve stranice koje su preostale nakon što smo prošli tjedan završili prijenos rally-a. Rekli bismo da smo vrlo blizu završetka, pa će sljedeći zadatak biti polagani prijelaz na novo korisničko sučelje kako bismo zajamčili da se mnogi ljudi ne izgube zbog razlika između jedne verzije i druge, kao i da se možete početi navikavati na moderno sučelje. Nakon što konačni proizvod bude 100% gotov, počet ćemo ga promovirati prije i nakon otvaranja javnosti. I to je trenutak kada će neke velike nadogradnje gameplaya doći na svoje mjesto. Želimo vam zahvaliti na podršci i strpljenju s nama tako dugo. Sada možemo reći da 'postoji svjetlo na kraju tunela'.

Samo je jedna promjena napravljena u igri i ona se odnosi na gubitak treninga u dobi od 37 godina, koji je usporen kako bi vozači bili konkurentniji u CART-u za nekoliko sezona.


REZULTATI SEDAMDESETOG KOLA - SIJEČANJ 2024.

1. POBJEDNIK - Pollie (Nizozemska) - 18 lajkova - Red Bull Racing
Provjerite ovaj dizajn!
Dobio 200 novčića + rijedak auto + čast profilu

3. EduardoPereira (Brazil) - 15 lajkova - Haas F1 Team
Provjerite ovaj dizajn!
Dobio 100 novčića.

3. JordiMontané (Španjolska) - 13 lajkova - Williams Racing
Provjerite ovaj dizajn!
Dobio 50 novčića.


SEDAMDESET PRVO KRUGO - VELJAČA 2024.

Informacija je ključna u današnjem svijetu, a iako sve više prelazimo na digitalno, nikad nije loše zapamtiti odakle dolazimo. Ovog mjeseca vaš će zadatak biti odati počast novinama koje preferirate. Nije važno radi li se o sportu (kao što je Gazzetta dello Sport) ili o bilo čemu općenito (The New York Times), stoga uzmite svoje bolide Formule 4 za bolje rezultate i počnite slikati!

Da biste sudjelovali, morate obojiti svoj automobil, kacigu i livreju sa traženom temom u igri, zatim kliknite gumb za dijeljenje na ekranu garaže koji će generirati sliku sa sve 3 stavke i to je ono što morate podijeliti.


FACEBOOK NATJECANJE
Ako želite sudjelovati, trebate generirati svoju sliku za dijeljenje i objaviti je kao KOMENTAR na odgovarajućoj objavi na Facebooku koju ćete pronaći OVDJE.
Pobjednika će odlučiti broj lajkova na komentar.

Nagrade:
1. Posebna nagrada za natjecanje za korisnički profil, rijetki privatni automobil i 200 novčića
2. 100 novčića
3. 50 novčića

Rok je 29. veljače!


NEMOJTE ZABORAVITI NA NOVO PRAVILO!

Nakon konzultacija na forumu, dogovoreno je da pobjednici dizajna NEĆE imati pravo na nagrade sljedećeg mjeseca OSIM AKO nema manje od 3 sudionika na mjesečnom izazovu. Ovo je osmišljeno kako bi se potaknulo više igrača da sudjeluju i dobiju nagrade, a to je dopuna Boczyjevog pravila, koje sprječava pobjednike Dizajna da pobijede u uzastopnim mjesecima.

To znači da za ovaj mjesec Pollie neće ispunjavati uvjete za nagrade u veljači i tako dalje.


Podsjetnik na pravila - kliknite ovdje.

by nicorz
Translator: inferno
Article is also available in these languages:
Беларуская Català Čeština English Español Français Hrvatski Magyar Italiano Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Русский