We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
PLAYAboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

voorstel voor de vernieuwing van de Nations Cup-kalender

voorstel voor de vernieuwing van de Nations Cup-kalender

Deze informatie is weggelaten uit het artikel over wijzigingen in seizoen 54. Laten we eens kijken wat je denkt.

Dit maakt geen deel uit van de ontwikkeling van het spel, maar is eenvoudigweg een voorstel dat we doen aan alle nationale motorsportverenigingen. Er zijn ruim vijf jaar verstreken sinds de laatste wijziging aan de Nations Cup-kalender. Dus om een grotere strategische variatie aan te moedigen en deze competitie een beetje uitdagender te maken, denken wij dat het gepast is om de circuits te vervangen.

Omdat de keuze van de circuits die elk land vertegenwoordigen echter een exclusieve bevoegdheid is van de voorzitter van elke vereniging, willen we graag weten wat u ervan vindt. In dit stadium hebben we twee ideeën op tafel:

1. Elke bond zal kiezen, op welke manier zij ook passend achten (stemming, consensus of rechtstreekse verkiezing door de president), twee circuits om hun land in de beker te vertegenwoordigen. De beslissing zal worden doorgegeven aan DebiK om de nodige wijzigingen aan te brengen de kalender.
2. Elke vereniging zal kiezen, via de methode die zij geschikt achten (stemming, consensus of rechtstreekse verkiezing), een selectie van tussen de 4 en 6 circuits, die in stemming zullen worden gebracht voor de hele gemeenschap van het spel. In het geval dat er een gelijkspel ontstaat, krijgen de stemmen van de leden die tot die landen behoren voorrang boven de rest.

Ongeacht de voorkeursaanpak zou dit initiatief vanaf seizoen 55 worden geïmplementeerd. Landen die dat willen kunnen dat doen vanaf seizoen 54, maar met nog maar zeven dagen te gaan tot het einde van het seizoen kan dit wat voorbarig zijn. Toch is de optie er. Tegelijkertijd stellen we twee voorwaarden:

a) Minstens één van de circuits mag tot nu toe in geen enkel A1GP-seizoen zijn verschenen. Het moet compleet nieuw zijn voor de concurrentie. In het geval van Imola, Barcelona en Jerez telt het gebruik van hun huidige varianten niet als een 'nieuw circuit'.
b) De selectie van de circuits moet realistisch zijn. Geen ovalen of ongebruikte varianten. Idealiter zouden we de voorkeur geven aan circuits die in het echt bestaan, hoewel er afhankelijk van het geval uitzonderingen kunnen worden gemaakt.

We kijken ernaar uit om van u te horen in de reacties op dit artikel, zowel met uw mening over het idee als over de selectiemethode, hoewel alle NMA-voorzitters via een privébericht op de hoogte zullen worden gesteld van de publicatie van dit artikel. artikel. Zoals we in het begin al zeiden: Het wisselen van circuits is NIET verplicht, voorlopig is het slechts een uitnodiging die we doen en we hopen dat je deze accepteert.

by nicorz
Translator: Pollie
Article is also available in these languages:
Беларуская Català Čeština English Español Français Hrvatski Magyar Indonesia Italiano Nederlands Português, Brasil Polski Português Русский Svenska