We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
PLAYAboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Javaslat a Nemzetek Kupája naptárának megújítására

Javaslat a Nemzetek Kupája naptárának megújítására

Ez az információ kimaradt az 54. évad változásairól szóló cikkből. Lássuk, mit gondoltok.

Ez nem része a játék fejlesztésének, hanem egyszerűen egy javaslat, amelyet minden Nemzeti Motorsport Szövetségnek teszünk. Több mint öt év telt el azóta, hogy legutóbb módosítottuk a Nemzetek Kupája naptárát. Ezért a nagyobb stratégiai változatosság ösztönzése és a verseny egy kicsit kihívóbbá tétele érdekében úgy gondoljuk, hogy helyénvaló kicserélni a pályáit.

Mivel azonban az egyes országokat képviselő pályák kiválasztása az egyes szövetségek elnökének kizárólagos hatáskörébe tartozik, szeretnénk tudni, mit gondolnak erről. Jelenleg két ötletünk van:

1. Minden egyesület, az általa megfelelőnek tartott módszerrel (szavazás, konszenzus vagy közvetlen elnökválasztás), választ két pályát amelyek az országát képviselik a kupában. A döntést továbbítják DebiK-nek, hogy a szükséges változtatásokat elvégezze a naptárban.
2. Minden egyesület, az általa megfelelőnek ítélt módszerrel (szavazás, konszenzus vagy közvetlen választás), választ 4-6 pályát, amelyről a játék teljes közössége szavaz. Szavazategyenlőség esetén, az adott nemzethez tartozó tagok szavazatai elsőbbséget élveznek a többiekkel szemben.

A preferált megközelítéstől függetlenül, ezt a kezdeményezést az 55. évadtól kezdődően hajtjuk végre. Az országok, ha szeretnék, már az 54. évadtól kezdődően is megtehetik, de mivel már csak hét nap van hátra az évad végéig, ez kicsit korai lehet. Ennek ellenére a lehetőség adott. Ugyanakkor két feltételt is előírunk:

a) A pályák közül legalább egy nem jelent meg a mai napig egyetlen A1GP szezonban sem. Teljesen újnak kell lennie a bajnokságban. Imola, Barcelona és Jerez esetében a jelenlegi változatok használata nem számít „új pályának”.
b) A pályák kiválasztásának reálisnak kell lennie. Nem lehetnek oválisok vagy nem használt változatok Ideális esetben a való életben létező pályákat részesítjük előnyben, bár néhány esetben kivételek tehetők.

A cikkhez fűzött kommentekben várjuk véleményeteket mind az ötletről, mind a kiválasztási módról, bár a cikk megjelenéséről minden NMA elnököt privát üzenetben értesítünk. Ahogy az elején is mondtuk, a pályaváltás NEM kötelező, jelenleg ez csak egy felkérés amit kérünk, és reméljük, hogy elfogadjátok.

by nicorz
Translator: pisti99
Article is also available in these languages:
Беларуская Català Čeština English Español Français Hrvatski Magyar Indonesia Italiano Nederlands Português, Brasil Polski Português Русский Svenska