We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
PLAYAboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Prijedlog Obnove Kalendara Kupa Nacija

Prijedlog Obnove Kalendara Kupa Nacija

Ova informacija je izostavljena iz članka o promjenama u sezoni 54. Da vidimo što mislite.

Ovo nije dio razvoja igre, već jednostavno prijedlog koji dajemo svim nacionalnim savezima motosporta. Prošlo je više od pet godina od zadnje izmjene kalendara Kupa nacija. Dakle, kako bismo potaknuli veću stratešku raznolikost i kako bismo ovo natjecanje učinili malo izazovnijim, vjerujemo da je prikladno zamijeniti njegove staze.

Međutim, kako je izbor krugova koji predstavljaju svaku zemlju isključiva nadležnost predsjednika svakog saveza, željeli bismo znati što mislite o tome. U ovoj fazi imamo dvije ideje na stolu:

1. Svaka će asocijacija izabrati, metodom koju smatra prikladnom (glasovanje, konsenzus ili izravni izbor predsjednika), dvije staze koje će predstavljati svoju zemlju u Kupu. Odluka će biti proslijeđena DebiK kako bi izvršio potrebne izmjene na kalendaru.
2. Svaka će udruga odabrati, metodom koju smatra prikladnom (glasovanje, konsenzus ili izravni izbor), odabir između 4 i 6 staza, koje će se staviti na glasovanje za cijelu zajednicu igre. U slučaju da je izjednačeno, glasovi članova koji pripadaju tim nacijama imat će prednost nad ostalima.

Bez obzira na željeni pristup, ova inicijativa bi se provodila od sezone 55 nadalje. Zemlje koje to žele mogle bi to učiniti počevši od sezone 54, ali s obzirom da je do kraja sezone ostalo još samo sedam dana, to bi moglo biti malo prerano. Ipak, opcija postoji. U isto vrijeme namećemo dva uvjeta:

a) Barem jedna od staza ne smije se pojaviti niti u jednoj A1GP sezoni do danas. Mora biti potpuno nova za natjecanje. U slučaju Imole, Barcelone i Jereza, korištenje njihovih trenutnih varijanti neće se računati kao 'nova staza'.
b) Odabir staza mora biti realan. Bez ovala ili neiskorištenih varijanti. Idealno bi bilo da preferiramo staze koje postoje u stvarnom životu, iako se ovisno o slučaju mogu napraviti iznimke.

Veselimo se Vašem komentaru na ovaj članak, kako s vašim mišljenjem o ideji tako i o načinu odabira, iako će svi predsjednici NMA biti obaviješteni privatnom porukom o objavi ovog članka. Kao što smo rekli na početku, promjena staza NIJE obavezna, za sada je to samo poziv koji upućujemo i nadamo se da ćete ga prihvatiti.

by nicorz
Translator: inferno
Article is also available in these languages:
Беларуская Català Čeština English Español Français Hrvatski Magyar Indonesia Italiano Nederlands Português, Brasil Polski Português Русский Svenska