We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
PLAYAboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Proposta per la Renovació del Calendari de la Copa de Nacions

Proposta per la Renovació del Calendari de la Copa de Nacions

Aquesta informació va quedar fora de l'article dels canvis de la temporada 54. A veure què en penseu.

Això no forma part del desenvolupament del joc, sinó simplement una proposta que estem fent a totes les Associacions Nacionals d'Automobilisme. Han passat més de cinc anys des de l'última modificació feta al calendari de la Copa de Nacions. Per tant, per fomentar una major varietat estratègica i per fer aquesta competició una mica més desafiant, creiem oportú substituir els seus circuits.

Tanmateix, com que l'elecció dels circuits que representen cada país és competència exclusiva del President de cada Associació, ens agradaria saber què en penseu. En aquesta fase, tenim dues idees sobre la taula:

1. Cada Associació triarà, pel mètode que consideri convenient (votació, consens o elecció directa del President), dos circuits per representar el seu país a la Copa. La decisió es traslladarà a DebiK per fer els canvis necessaris a el calendari.
2. Cada Associació triarà, pel mètode que consideri oportú (votació, consens o elecció directa), una selecció d'entre 4 i 6 circuits, que es sotmetrà a votació per als tota la comunitat del joc. En cas que es produeixi un empat, els els vots dels membres pertanyents a aquestes nacions tindran prioritat sobre la resta.

Independentment de l'enfocament preferit, aquesta iniciativa s'implementaria a partir de la temporada 55. Els països que ho desitgin ho podrien fer a partir de la temporada 54, però amb només set dies per al final de la temporada, això pot ser una mica prematur. Tot i això, l'opció hi és. Al mateix temps, imposem dues condicions:

a) Almenys un dels circuits no ha d'haver aparegut en cap temporada A1GP fins al moment. Ha de ser completament nou per a la competició. En el cas d'Imola, Barcelona i Jerez, l'ús de les seves variants actuals no comptarà com un "nou circuit".
b) La selecció dels circuits ha de ser realista. Sense ovals ni variants no utilitzades. L'ideal seria preferir circuits que existeixin a la vida real, tot i que segons els casos es poden fer excepcions.

Esperem rebre notícies vostres en els comentaris d'aquest article, tant amb la la vostra opinió sobre la idea com sobre el mètode de selecció, tot i que tots els presidents de les NMA seran notificats per missatge privat de la publicació d'aquest article. Com dèiem al principi, canviar de circuit NO és obligatori, de moment és només una invitació que estem fent i esperem que ho accepteu.

by nicorz
Translator: JordiMontané
Article is also available in these languages:
Беларуская Català Čeština English Español Français Hrvatski Magyar Indonesia Italiano Nederlands Português, Brasil Polski Português Русский Svenska