We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
PLAYAboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Auto ontwerp competitie. Ronde 70 + een nieuwe regel

Auto ontwerp competitie. Ronde 70 + een nieuwe regel

2024 begint met de inmiddels traditionele F1-liveries Challenge. Bovendien wordt volgende maand een nieuwe regel van kracht!

RESULTATEN VAN DE 69E RONDE - DECEMBER 2023

1. WINNAAR - EduardoPereira (Brazilië) - 18 likes - UOL Messenger
Bekijk dit ontwerp!
Ontvangen 200 munten en zeldzame auto + eer aan het profiel

2. JordiMontané (Spanje) - 12 likes - MSN Messenger
Bekijk dit ontwerp!
100 munten ontvangen.

3. Toxykoff (België) - 7 likes - Six Degrees
Bekijk dit ontwerp!
50 munten ontvangen.


ZEVENTIGSTE RONDE - JANUARI 2024

Zoals het elk begin van het jaar gebruikelijk is geworden, dagen we je uit om alternatieve kleurstellingen te creëren voor de echte F1-teams. Gebruik je F4-auto's voor de beste resultaten en probeer te voorspellen hoe de F1-auto's er dit jaar uit zullen zien!

Om deel te nemen moet je je auto, helm en kleurstelling in het spel met het gevraagde thema beschilderen en vervolgens op de deelknop op het garagescherm klikken, waardoor een afbeelding met alle 3 de items wordt gegenereerd en die moet je delen.


FACEBOOK-WEDSTRIJD
Als je wilt deelnemen, moet je je gedeelde afbeelding genereren en deze publiceren als COMMENTAAR op het relevante bericht op Facebook, dat je HIER< kunt vinden /a>.
De winnaar wordt bepaald op basis van het aantal likes op de reactie.

Prijzen:
1. Speciale wedstrijd-eer op gebruikersprofiel, zeldzame privéauto en 200 munten
2. 100 munten
3. 50 munten

Deadline is 31 januari!


NIEUWE REGEL VANAF VOLGENDE MAAND

Na overleg op het forum is overeengekomen dat Designwinnaars NIET in aanmerking komen voor de prijzen van volgende maand, TENZIJ er minder dan 3 deelnemers zijn aan de maandelijkse uitdaging. Dit is ontworpen om meer spelers aan te moedigen deel te nemen en prijzen te ontvangen, en het is een wijziging van de Boczy-regel, die verhindert dat Design-winnaars in opeenvolgende maanden winnen.

Als de regel nu van kracht zou zijn, zou dat betekenen dat Toxykoff, de winnaar van vorige maand, geen punten voor de derde plaats zou krijgen omdat er vier deelnemers waren.
Maar de regel gaat in vanaf februari. Dit betekent dat degene die de januari-uitdaging wint, in februari niet in aanmerking komt voor prijzen, enzovoort.


Regelherinnering - klik
hier.

by JordiMontané
Translator: Pollie
Article is also available in these languages:
Беларуская Català English Español Français Hrvatski Magyar Italiano Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Русский