We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
PLAYAboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Autófestés Verseny #70 + Új Szabály

Autófestés Verseny #70 + Új Szabály

2024 az immár hagyományossá vált F1-es autófestés versennyel kezdődik. Ráadásul a jövő hónapban új szabály lép életbe!

A HATVANKILENCEDIK FORDULÓ EREDMÉNYEI - 2023 DECEMBER

1. GYŐZTES - EduardoPereira (Brazília) - 18 like - UOL Messenger
Nézd meg ezt a dizájnt!
200 érmét kapott és egy ritka autót + kitüntetést a profilra.

2. JordiMontané (Spanyolország) - 12 like - MSN Messenger
Nézd meg ezt a dizájnt!
100 érmét kapott.

3. Toxykoff (Belgium) - 7 like - Six Degrees
Nézd meg ezt a dizájnt!
50 érmét kapott.


HETVENEDIK FORDULÓ - 2024 JANUÁR

Ahogy az már megszokottá vált az év elején, a kihívás az lesz, hogy készítsetek alternatív festéseket a valódi F1-es csapatok számára. Használjátok az F4-es autót a legjobb eredmények érdekében, és próbáljátok meg megjósolni, hogyan fognak kinézni az F1-es autók idén!

A részvételhez le kell festened az autódat, a sisakodat és az overálodat a játékban a kívánt témára, majd a garázs képernyőjén a megosztás gombra kell kattintanod, mely mind a 3 elemről képet generál, és ezt kell megosztanod.


FACEBOOK VERSENY
Ha részt szeretnél venni, el kell készítened a megosztási képet és közzé kell tenned MEGJEGYZÉSBEN a megfelelő FACEBOOK bejegyzéshez, amelyet ITT találsz.
A nyertest a kommenten lévő lájkok száma alapján döntjük el.

Nyeremények:
1. Különleges verseny kitüntetés a felhasználói profilra, ritka magánautó és 200 érme
2. 100 érme
3. 50 érme

A határidő január 31-e!


ÚJ SZABÁLY JÖVŐ HÓNAPTÓL

A fórumon folytatott konzultációt követően megállapodtunk abban, hogy az Autófestés verseny nyertesei NEM lesznek jogosultak a következő havi nyereményekre, KIVÉVE, HA 3-nál kevesebben vesznek részt a havi kihívásban. Ezt azért alakítottuk át, hogy minél több játékost ösztönözzön a részvételre és a nyeremények megszerzésére, illete ez a Boczy-szabály módosítása, amely megakadályozza, hogy a Autófestés nyertesei egymást követő hónapokban nyerjenek.

Ha a szabály most érvényben lenne, az azt jelentené, hogy a múlt havi győztes, Toxykoff nem kapná meg a harmadik helyet, mert 4 résztvevő volt.
De a szabály februártól indul. Ez azt jelenti, hogy aki megnyeri a januári kihívást, februárban nem lesz jogosult nyereményekre, és így tovább.


Emlékeztető a szabályokra - kattints ide.

by JordiMontané
Translator: pisti99
Article is also available in these languages:
Беларуская Català English Español Français Hrvatski Magyar Italiano Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Русский