Details OK
AboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Press Releases - Resum del VII Campionat d'Espanya de Fórmula 3

Resum del VII Campionat d'Espanya de Fórmula 3

El VII Campionat d'Espanya de Fórmula 3 va viure una situació insòlita: per primera cop a la historia, un pilot va fer el ple.

Ja se sabia l'absència d'Enrique Morales García, concentrat a la F1 des d'abans del VI Campionat. Això deixava a Floreal Domínguez com a gran favorit, i va guanyar el mencionat VI Campionat encara que amb força oposició per part d'Anton Mencia.

Però al VII Campionat Domínguez va arrasar, aconseguint les 10 poles i les 20 victòries. Amb 19 voltes ràpides, es va quedar a dos punts d'aconseguir el màxim nombre de punts possibles, doncs a la primera carrera a Monteblanco Marcos Afonso Jr. li va prendre la volta ràpida.

El subcampió va ser Mencia en dura lluita amb Benjamín Hernández i amb Afonso. En cinquè lloc i com a millor sub 21 de nou Robert Alonso, continuant amb la seva ratxa.
Amb Alonso fent ja 22 anys, s'haurà de veure quin jove prometedor el suplirà com a millor sub 21 al VIII Campionat, que ja està en marxa.