Details OK
AboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Press Releases - Hektinen Monacon kisa

Hektinen Monacon kisa

Ensimmäisiä kisojaan ajava Mika Häkkinen jr,majoi tänään kaaoottisessa Monacon kisassa podiumille, lähdettyään kisaan sijalta 8.

Kisa eteni sateisissa olosuhteissa, kun monet kuljettajat lähtivät kuivankelin renkailla, niin Häkkinen otti ison riskin ja löhti sadekelin renkailla. Taktiikka näytti epäonnistuneen, mutta sitten tuli turva-auto ja oli niin kauan radalla, että rata kastui ja muut kuljettajat tekivät pysähyksiä ja Häkkinen nousi yhtäkkiä sijalta 24 kisan johtoon.

Häkkisen ero toisena olevaan Invictukseen oli 20 sekunttia, ja voitto näytti varmalta kun Invictus keskeytti, mutta se toi turva-auton, kierroksia oli 4 jäljellä ja lopulta sijalla 3 maaliin.

Podiumilla Häkkinen jr juhli todellakin, sillä ehdottomasti heikoin lenkki oli tuossa pikakisassa.

on 2016-05-19 14:10:08 by Rautavaara
Likes: 5 | Rating: 7.80