We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
AboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Press Releases - Una nova etapa

Una nova etapa

L'últim aniversari de Jan va significar més que un canvi de dígit. Els 26 anys el fan entrar en una altra dimensió, és l'hora de la veritat.

Jan va tancar la seva etapa Sub25 amb un gran sabor de boca. El subcampionat a Supercars lluitant fins al final, un gran rendiment a Nations, retallant distàncies amb els 4 Fantàstics als CEF, i sent dels Sub25 que més van augmentar el Rating la temporada passada.

Tenint en compte tot això, la temporada 56 augurava molts canvis a la seva vida. Animat i assessorat tècnicament pel Nico, a qui l'equip vol agrair tot el que ha fet pel pilot, Jan va fer les maletes i va marxar cap els Estats Units per enrolar-se a la NASC Gold.

Ni ell, ni l'equip tenien experiència en aquesta sèrie americana, per tant, el repte era grandiós. Des del minut 1, tots van fer un esforç titànic analitzant dades, estudiant carreres d'altres temporades, simulant estratègies... Tot era nou i tot es resumia a aprendre.

Però a la tercera carrera, a Las Vegas, va passar una cosa inesperada. Va arribar la primera victòria de Jan a la NASC. Això, va suposar una injecció de moral per a tots, però analitzant-ho fredament també va ser una càrrega extra. A banda d'aprendre, internament l'equip va començar a pensar que potser es podria fer una mica més. Això va desenfocar una mica el principal objectiu de la temporada.
Però el dia a dia i diversos abandonaments van fer tornar a prendre contacte amb la realitat. La manca d'experiència, la joventut del pilot i una gestió potser una mica optimista dels riscos, van fer que l'equip tornés a centrar-se en el que és realment important aquesta temporada, que no és altra cosa que sumar quilòmetres, experiència i seguir potenciant les habilitats del pilot.

I justament en aquest moment, en què l'equip es va sacsejar qualsevol pressió per objectius més alts, ha arribat la segona victòria, en aquest cas a Indianapolis. Però en aquesta ocasió, s'ha assaborit de manera diferent i ja no canviarà el full de ruta de l'equip.

Des d'aquest mitjà, desitgem a l'equip ia Jan molta sort a la seva aventura americana

on 2024-06-05 14:09:11 by Miki1972
Likes: 6 | Rating: 11.56

Top Press Releases

English Summary of the Series "30^ Anniversary Tribute to Senna"
Italiano Italiani nel mondo: Indy e non solo
Italiano Chissà cosa ne pensano i Finlandesi...
Italiano Italia chiamò
Català Daniel Esteban Jr. arriba a la Nascar Gold
Español Daniel Esteban Jr. llega a la Nascar Gold
Italiano Messico (Canada) e nuvole