We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
AboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Press Releases - Primers punts històrics per a Taruffi a F1!

Primers punts històrics per a Taruffi a F1!

Escrit originalment per simy88 en italià

Un dia per recordar per al talent italià Pierino Taruffi, que a la meitat de la seva primera temporada de Fórmula 1 encara no havia pogut sumar punts. Les coses tampoc no començaven amb bon peu a Hongria, amb l'enèsima exclusió de la Q3: P11 pels pèls, i una carrera que semblava destinada a acabar com les altres, fora de les posicions de punts.

En canvi, la cursa, tot i disputar-se en una pista on és gairebé impossible avançar, va començar molt bé, amb una posició guanyada a la sortida. Una estratègia perfecta, zero errors i una gestió de carrera impecable per part de Taruffi, a més d'alguns abandonaments a les primeres posicions, van conduir a una prestigiosa P7 final, veritable oxigen tant per a la classificació de pilots com per a la de constructors, per a un equip Pegaso ben organitzat però encara una mica allunyat dels grans noms del campionat.

Al final de la cursa, la cirereta del pastís, una actuació coronada també per la volta ràpida a la cursa: 7 punts guanyats en un dia inoblidable!

El meu agraïment immens a tot el personal de l'Escuderia Pegaso per l'increïble suport diari prestat al pilot i per les comparacions constructives sobre les estratègies que cal adoptar en carrera. Gràcies en primer lloc a nicorz, la veritable ànima de l'equip; però també a Keiyote i Thisken per les innombrables dades compartides durant la temporada. Finalment, agraeixo també al meu company, JordiMontané, i espero que el seu pilot Alemany també pugui sumar punts valuosos en les properes curses.

Sens dubte, els plans de Pegaso a llarg termini són ambiciosos, i estic segur que en poques temporades l'equip podrà començar a competir al capdamunt de la classificació.

VAMOSSSSS!
on 2024-05-30 23:30:55 by nicorz
Likes: 3 | Rating: 5.86

Top Press Releases

English Summary of the Series "30^ Anniversary Tribute to Senna"
Italiano Italiani nel mondo: Indy e non solo
Italiano Italia chiamò
Italiano Chissà cosa ne pensano i Finlandesi...
Català Daniel Esteban Jr. arriba a la Nascar Gold
Español Daniel Esteban Jr. llega a la Nascar Gold
Italiano Messico (Canada) e nuvole