We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
AboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Press Releases - Resum del 71è Campionat d'Espanya de Fórmula 4

Resum del 71è Campionat d'Espanya de Fórmula 4

Elisabet Alemany va aconseguir el seu setè CEF en lluita molt aferrissada amb Álvaro Cobos i Alberto Puig, als quals va superar per només 10 i 21 punts respectivament.
Els tres pilots van liderar el campionat, però no va ser fins a dos abandonaments de Cobos que el títol va girar cap al costat de la pilot catalana.

Quart a 92 punts fou Teo Valcárcel, i després d'ell un bon marge fins a Jan Bonmatí, cinquè per tercer CEF consecutiu. Només 15 punts van separar Pere Calders d'América González pel sisè lloc, amb Víctor Carreras vuitè i Oriol Cabrafiga enduent-se el novè lloc per davant d'Àlex Montserrat i Ricardo José Pérez, els tres en 9 punts.

Curiosament la campiona Alemany no va dominar cap estadística. Cobos va guanyar 7 curses per 4 d'Alemany i Puig, 2 de Valcárcel i una de González, Cabrafiga i Daniel Esteban Jr, 13è.
Puig va fer 7 poles, per 2 de Valcárcel i una de Cobos.
Puig també va dominar les voltes ràpides, amb 9 contra 4 d'Alemany, 3 de Cobos, 2 de Valcárcel i una per a Calders i González.
Van pujar al podi tots els pilots ja mencionats i també Bernat Mas (12è), Audrey Acosta (14a), Alex Barrios (15è) i David Montero (21è).

Jan Bonmatí va guanyar el seu sisè trofeu Sub 25, i Ricardo José Pérez va aconseguir el seu primer títol Sub 21.

on 2024-05-22 12:19:52 by JordiMontané
Likes: 8 | Rating: 15.22

Top Press Releases

English Summary of the Series "30^ Anniversary Tribute to Senna"
Italiano Italiani nel mondo: Indy e non solo
Italiano Chissà cosa ne pensano i Finlandesi...
Italiano Italia chiamò
Català Daniel Esteban Jr. arriba a la Nascar Gold
Español Daniel Esteban Jr. llega a la Nascar Gold
Italiano Messico (Canada) e nuvole