We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
AboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Press Releases - Avancen les motos?

Avancen les motos?

Fa mig any que escrivia un comunicat que pretenia posar en valor allò que ofereix la trajectòria del motociclisme a MRC. I sembla que sense gaire èxit, veient que hi havia 5 pilots d'usuaris espanyols i ara, crec, només n'hi ha 4: l'andorrà Alex Montserrat (moto 1) i els espanyols Patxi Villa (moto 1), Amèrica González (moto 2) i Ricardo José Pérez (mundial de SBK) A nivell mundial només n'hi ha unes quantes dotzenes.

Repetiré algunes coses que ja vaig anomenar llavors, com que la tàctica, encara que diferent que en automobilisme, és important. I que el motociclisme ofereix bones possibilitats de millorar ràpidament la rating.

A més, en automobilisme ja hi ha poques opcions de descobrir noves maneres de crear el pilot i en motociclisme ia rallis encara tenim l'opció de, dins d'una lògica, experimentar i trobar maneres de superar els rivals que siguin més que siguin fer el mateix que ells però millor.

Al marge d'això, crec que la decisió que es va prendre amb el tema de les trajectòries, amb la creació de subtrajectòries i la possibilitat de tenir tots dos pilots en automobilisme, unit que la Formula 1 segueix sent el gran objectiu d'una amplíssima majoria de usuaris a MRC, va fer que molts dels que tenien el seu segon pilot a rallis o motociclisme ara tinguin tots dos en cotxes.


Per atraure nous usuaris al motociclisme, podríem provar diferents coses:

-Adaptar el sistema real de sèries com les superbikes.

-a més termini, afegir carreres com les talent Cup o les sèries d'endurance. Potser en lloc d'alguna de les sèries de Superbikes o moto 3. Encara que sigui menys realista que l'actual, la moto 3 es podria unir amb la moto3 júnior i les superbikes britànica i americana gairebé se superposen i tenen 2 o 3 conductors actius cada temporada.

-noves opcions tàctiques. La primera que se m'acut, afegir canvi a l'agressivitat amb pneumàtics. Igual que ara mateix es pot fer quan es fa una parada però sense haver de fer aquesta parada.

-trobar tantes sèries personalitzades i quick races de moto 3 com de F4 per als que no les han provat I per no desanimar els que comencen amb el seu motard i han de triar entre córrer a F4 o estar diversos dies sense sèrie personalitzada. A més, quan un comença a MRC, serà bo que no tot li digui que el més important són els cotxes.

-novetats sobre els equips de motoGP que han estat temps a TO-DO LIST. No crear-los encara, però crear la sensació que al final hi haurà un gran objectiu a MRC fora de l'automobilisme i les motos no són un ssegon premi.

-Tots tenim el nostre F4 i la possibilitat de configurar les seves parades i dissenyar la seva carrosseria, per què no la nostra m3? Segur que el que dissenyi la moto no es resistirà a provar-la almenys un parell de vegades contra Rossi, Márquez i Agostini. I tots voleu una Kawa al garatge de casa. A què sí?De pas unes imatges de les meves motos i les xules que han quedat amb els nous patrocinadors: PETROTER, AC Bochinche i uns quants logos que m'he inventat.

on 2024-05-12 02:42:34 by radekdeboktor
Likes: 4 | Rating: 5.73

Top Press Releases

English Summary of the Series "30^ Anniversary Tribute to Senna"
Italiano Italiani nel mondo: Indy e non solo
Italiano Chissà cosa ne pensano i Finlandesi...
Italiano Italia chiamò
Català Daniel Esteban Jr. arriba a la Nascar Gold
Español Daniel Esteban Jr. llega a la Nascar Gold
Italiano Messico (Canada) e nuvole