We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
AboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Press Releases - Resum del 20è Iberoamericà de Turismes

Resum del 20è Iberoamericà de Turismes

El pilot de Fórmula 1 Felipe Campolargo va aconseguir el seu segon títol de l'Iberoamericà a la vintena edició del campeonat. El portuguès va vèncer en una llarga lluita a Elisabet Alemany, primera del contingent espanyol, per 16 punts.

Darrere d'Alemany a 22 punts va quedar Alberto Puig, just davant dels tres primers brasilers, Clécio Osvaldo Pinto, Luiz Thomazini i Raphael Drummond, tots en 21 punts.
Setè fou un solitari Álvaro Cobos, amb Yolanda Carrapatelo vuitena, el primer argentí Esteban Lozada novè i el veterà Manu Rangel Jr completant el top 10.
Àlex Montserrat fou el primer andorrà al 21è lloc, amb Diego Nilo 27è com a únic xilè i Danilo Isidro 32è en representació de Nicaragua.

Campolargo va guanyar 4 curses per 3 d'Alemany, 2 de Puig i Pinto i una per a Thomazini, Carrapatelo i Lozada. Pinto i Drummond van aconseguir dues poles. Campolargo, Thomazini i Teo Valcárcel (13è) en van fer una.
Les voltes ràpides es repartiren molt, amb dues per a Campolargo, Puig, Thomazini, Drummond, Cobos i Cupertino Jarbas (11è), i una per a Pinto i Carrapatelo.
Campolargo, Alemany, Puig, Pinto, Thomazini, Drummond, Cobos, Carrapatelo, Lozada, Jarbas, Noe Nogueira (12è), Iberê Oiticica (14è), i América González (16è) van pujar tots al podi.

Portugal va guanyar la copa de Nacions tot i empatar a 112 punts amb Brasil, vencent per major nombre de victòries. Espanya va ser tercera a 6 punts, amb Argentina quarta amb 64 punts, Andorra cinquena amb 39, i Xile vencent a Nicaragua per un sol punt.

Pel que fa a les marques, Ford va tornar a guanyar totes les curses amb 140 punts i 29 cotxes, amb Mitsubishi amb 3 cotxes i Valcárcel com a líder just per davant dels 2 Subaru (Jan Bonmatí, quinzè, fou el millor) 97 a 84. Kia amb Àlex Montserrat com a únic representant va ser quarta amb 60 punts per 50 dels 2 Toyota (amb Ricardo Ariza com a millor al 22è lloc), Ferrari amb Silas Cando (35è) va sumar 26 punts i Skoda amb Gerard Ribas (36è), 19.

on 2024-04-05 17:29:51 by JordiMontané
Likes: 9 | Rating: 15.03

Top Press Releases

English Summary of the Series "30^ Anniversary Tribute to Senna"
Italiano Italiani nel mondo: Indy e non solo
Italiano Chissà cosa ne pensano i Finlandesi...
Italiano Italia chiamò
Català Daniel Esteban Jr. arriba a la Nascar Gold
Español Daniel Esteban Jr. llega a la Nascar Gold
Italiano Messico (Canada) e nuvole