We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
AboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Press Releases - Resum del 70è Campionat d'Espanya de Fórmula 4

Resum del 70è Campionat d'Espanya de Fórmula 4

La setantena edició del CEF va comptar amb circuits llegendaris com Le Mans o Indianapolis, i se la va endur Teo Valcárcel, aconseguint el seu segon títol.
Valcárcel i Alberto Puig van superar als campions de NASC Elisabet Alemany i Álvaro Cobos en una batalla a 4 que es va decidir per 98 punts.

Cinquè va ser Jan Bonmatí, més a prop dels de davant que dels de darrere. América González fou sisena davant d'una lluita titànica pel setè lloc, amb Pere Calders, Víctor Carreras, Marcial de Penouta i Àlex Montserrat tots en 29 punts.

Puig va manar en victòries, 6 per 5 d'Alemany, 4 de Cobos, 3 de Valcárcel i una per a Daniel Esteban Jr (12è i Alex Barrios (14è).
Valcárcel va fer 4 poles per 3 de Puig, 2 de Cobos i 1 d'Alemany, i Puig va tornar a dominar les voltes ràpides marcant-ne 9. Alemany en va fer 7, i Valcárcel, Cobos, Bonmatí i Carreras en van fer una.
Al podi van pujar Valcárcel, Puig, Alemany, Cobos, Bonmatí, Calders, Carreras, Audrey Acosta (11a), Esteban, Miguel Llorens (13è), Barrios, Bernat Mas i Oriol Cabrafiga (15è i 16è).

Jan Bonmatí va aconseguir el seu cinquè títol sub 25, mentre que Audrey Acosta va guanyar el seu segon trofeu de millor sub 21.

on 2024-03-18 12:42:39 by JordiMontané
Likes: 6 | Rating: 9.48

Top Press Releases

English Summary of the Series "30^ Anniversary Tribute to Senna"
Italiano Italiani nel mondo: Indy e non solo
Italiano Chissà cosa ne pensano i Finlandesi...
Italiano Italia chiamò
Català Daniel Esteban Jr. arriba a la Nascar Gold
Español Daniel Esteban Jr. llega a la Nascar Gold
Italiano Messico (Canada) e nuvole