We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
AboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Press Releases - La tornada de Jan Bonmatí a la Nations

La tornada de Jan Bonmatí a la Nations

Després d´una temporada allunyat d´aquesta competició, Jan Bonmatí va reconsiderar la seva postura i es va tornar a declarar seleccionable per a participar a la Nations.

Jan ens avançava en aquell moment que es trobava molt feliç pel retorn i que tenia moltes ganes de re-debutar i fer-ho molt bé.

La seva tornada no va poder començar de millor manera. Va aconseguir el triomf a la seva primera carrera a Gaj partint sisè i amb una estratègia a dues parades que va agafar tothom a contrapeu.

A Holíč, després d'una mala classificació a la posició 14, va aconseguir acabar setè a la primera cursa i va pujar a la segona plaça a la cursa de diumenge amb una estratègia a 4 parades.

A Navak, es va produir el primer dels dos abandonaments de Jan Bonmatí. Malauradament va ser a la primera cursa, penalitzant la sortida de diumenge. Tot i això, Jan va treure el seu gen competitiu i ajudat per l'estratègia de l'equip, va ser capaç de finalitzar en cinquena posició, avançant 18 pilots.

A la segona cursa de Brno, Jan va tornar a retrobar-se amb el podi. Va signar una meritòria tercera plaça, sortint setè i tornant a sorprendre amb tres parades i els dos últims stints amb pneumàtics tous. Això li va permetre poder rodar en aire net amb tous i cuinar-se a foc lent el podi.

Ellinikon ha estat el segon abandonament. Jan anava molt il·lusionat ja que considerava que era un circuit al qual es podia adaptar bé, però divendres va refredar els seus ànims i després d'una virolla, es va veure obligat a abandonar. Però, novament, diumenge va tornar a demostrar que té alguna cosa especial que el fa sobreposar-se a les adversitats. Partint a la posició 24, amb una estratègia completament diferent a la resta de pilots i sense perdre la calma en cap moment, va anar escalant fins a la tercera posició. En declaracions a aquest mitjà, només baixar del cotxe i segurament sota els efectes de l'adrenalina que inundava el seu cos, ens confessava que era la seva millor carrera des que es va fer professional. Per descomptat que passar de la posició 24 a la 3 a la Nations és per sentir-se orgullós.

Esperem que en Jan segueixi gaudint en aquesta competició, això serà sinònim de punts per a la nostra Comunitat.

on 2024-01-12 14:00:00 by Miki1972
Likes: 6 | Rating: 9.43

Top Press Releases

Italiano Italia chiamò
English Summary of the Series "30^ Anniversary Tribute to Senna"
Italiano Italiani nel mondo: Indy e non solo
Italiano Chissà cosa ne pensano i Finlandesi...
Español Entrevista con Miguel Llorens
Català Daniel Esteban Jr. arriba a la Nascar Gold
Español Daniel Esteban Jr. llega a la Nascar Gold