We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
AboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Press Releases - Resum de meitat de temporada

Resum de meitat de temporada

Com a mànager de Daniel Esteban, hem enfrontat un inici desafiador a la F3 Sud-americana. Tot i les dificultats inicials, confio plenament en la destresa i la determinació d'Esteve Jr per superar qualsevol obstacle en el seu camí cap a l'èxit.

Explorant oportunitats en sèries menors, busquem enriquir la seva experiència i perfeccionar les seves habilitats per potenciar el seu rendiment a la F3 Sud-americana. Visualitzo amb entusiasme futurs podis que reflectiran no només la seva habilitat al volant, sinó també l'ardu treball i la dedicació que tots dos hem invertit en el seu desenvolupament com a pilot.

Tot i l'inici desafiant, veiem un futur prometedor amb Esteban Jr remuntant a la classificació i aconseguint noves altures a la seva carrera. La seva tenacitat i enfocament ens guiaran cap a resultats més destacats a mesura que avancem a la temporada.

També estic desitjant q arribin les carrosseries noves de F1, a veure si es posen dacord de quan i com, perquè mencantarà fer un disseny de Pegaso en aquest cotxe. A veure si tinc sort i el proper cotxe de Pegàs de la Temporada 57 és un disseny meu. Per somiar...

on 2023-12-24 09:52:05 by DanielEsteban
Likes: 3 | Rating: 5.53

Top Press Releases

Italiano Italia chiamò
English Summary of the Series "30^ Anniversary Tribute to Senna"
Italiano Italiani nel mondo: Indy e non solo
Italiano Chissà cosa ne pensano i Finlandesi...
Español Entrevista con Miguel Llorens
Català Daniel Esteban Jr. arriba a la Nascar Gold
Español Daniel Esteban Jr. llega a la Nascar Gold