We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
AboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Press Releases - Resum de la X Open Series by Pegaso

Resum de la X Open Series by PegasoLa campiona del món de Fórmula 1, Corinne de Saint-Germain, va aconseguir el seu primer títol d'Open Series by Pegaso, en aquesta desena edició que va acabar el 14 de juny passat. La francesa va dominar completament, acabant 119 punts per davant del subcampió i pilot de l'escuderia nacional, Thibau Boutsen, i amb una renda de 186 punts sobre el canadenc Howard Dewitt, que va acabar tercer.

En quarta posició va acabar l'altre titular de Pegaso i campió del DTWS a la temporada 50, Olaf Neumann, seguit pel finlandès Oiva Hamays que tanca el top 5. La segona meitat del top 10 la van completar Álvaro Cobos, Elisabet Alemany, Brandon Snyder Jr, Esteban Lozada i Janne Hasuke.

Pel que fa a les estadístiques:

- La campiona de Saint-Germain va ser la pilot amb més victòries del campionat (10), seguida de Neumann (3), Dewitt (2), Boutsen i Hasuke (una cadascun).
- A les classificacions, de Saint-Germain va obtenir 8 'poles', Neumann va aconseguir el millor temps en 5 ocasions, i Boutsen, Dewitt, Hamays i Hasuke van obtenir una pole per cap.
- Pel que fa als podis, de nou de Saint-Germain va ser la que més vegades va pujar (15), seguida per Boutsen (13), Dewitt (7), Neumann (5), Hamays (4), Cobos (3) , i Alemany, Lozada, Hasuke i Stefan Klovansky (12º), cadascun amb un calaix.

La XI edició, de categoria sub-19, ja està en marxa. Com sempre, he convidat tots els accionistes i fans de Pegaso, tots els pilots espanyols i andorrans que no siguin cap de les dues coses (encara que ja que estic, si voleu ajudar l'únic equip espanyol de la F1 de MRC, us convido a fer-vos fans, només cal un simple clic, en aquest article teniu tot el que comporta), ia alguns estrangers en què tinc interès potencial. La resta la cobreixen pilots de tot el món sense invitació.

Felicitats a tots els participants i sort a la XI edició!

on 2023-06-24 19:59:22 by nicorz
Likes: 5 | Rating: 9.65

Top Press Releases

English Summary of the Series "30^ Anniversary Tribute to Senna"
Italiano Italiani nel mondo: Indy e non solo
Italiano Chissà cosa ne pensano i Finlandesi...
Català Daniel Esteban Jr. arriba a la Nascar Gold
Español Daniel Esteban Jr. llega a la Nascar Gold
Italiano Messico (Canada) e nuvole
Português, Brasil E mais uma vez, Barrichelando por aí!