We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
AboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Press Releases - Két új pálya: Pécs és Stadionok

Két új pálya: Pécs és Stadionok

A pályakészítő brigád gőzerővel dolgozik, jelen pillanatban is több mint 1000(!) helyszín van várólistán. Ennek a lelkesedésnek köszönhetően kaptuk két új magyar helyszínt is, az egyik egy klasszikus régi pálya, egy pedig jómagam által megálmodott.

Pécs


1964 októberében rendeztek itt (először és utoljára?) autóversenyt, az erről készült újságcikkeket a következő linkeken találjátok:
link1
link2

Érdekes kis utcai helyszín, elképesztő hogy a srácok milyen adatbázisból dolgoznak és milyen gyöngyszemekre bukkannak. A legutóbbi Magyar Kupa alkalmával már volt szerencsénk kipróbálni, élvezetes futamokat lehet futni rajta, több előzési ponttal is.Stadionok


Ezt a vonalvezetést én magam álmodtam meg, úgy voltam vele hogy a Budapest, Budapest Downtown és az újragondolt és (általam kicsit módosított) klasszikus Népliget és Városliget vonalvezetése után itt az ideje újra, hogy egy teljesen saját ötlettel álljak elő.

Az elnevezés a Pesten metróval közlekedőknek ismerős lehet, bár az érintett metró megálló már csak a Puskás Aréna nevét viseli, én mégis úgy gondoltam hogy a régi elnevezés lesz ide a helyénvaló. :)

A fő irányvonal a nemzeti futballstadionunk és névadója, Puskás Öcsi bácsi emléke előtti tisztelgés volt, nem megfeledkezve a Papp Laci bácsiról elnevezett Arénánkról sem. Ezek mellett természetesen igyekeztem egy egyszerű, gyors, sok előzési lehetőséggel ellátott helyszínt kreálni, remélem az idény végén a Magyar Kupában történő debütálása alkalmával elnyeri majd tetszéseteket.Szépen, lassan érkeznek majd újabb magyar rally helyszínek is, illetve természetesen több magyar pálya terve is már a készítők fiókjában hever. Köztük a pécsihez hasonló, ősrégi helyszínek és ha minden jól megy, lassan az általam kitaláltak is elkészülnek majd a jövőben.

Persze ha van helyszín, vonalvezetés, ami a ti fejetekben születik meg, esetleg tudtok olyan pályáról ahol valaha, bármilyen versenyt rendeztek és nem szerepel a játékban, ne habozzatok felvenni velem a kapcsolatot! :)

Írhattok nekem privát levelet, vagy a Fórumban is hozzászólást!

on 2022-09-05 13:05:23 by Boczy
Likes: 6 | Rating: 7.74
Reactions to this press release

Dunaújváros

on 2022-09-10 18:50:31 by Nonó - Likes: 0 | Score: 0.000

És közben bejelentették a Dunaújváros pályát is, nagyon hasonlít a vonalvezetése egy általam korábban prezentáltra, persze ez természetesen csak véletlen egybeesés. Jók ezek az új pályák, hajrá! :) :) :)

Top Press Releases

Italiano Italia chiamò
English Summary of the Series "30^ Anniversary Tribute to Senna"
Italiano Italiani nel mondo: Indy e non solo
Español Entrevista con Miguel Llorens
Italiano Chissà cosa ne pensano i Finlandesi...
Català Daniel Esteban Jr. arriba a la Nascar Gold
Español Daniel Esteban Jr. llega a la Nascar Gold