We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Details OK
AboutBlogTerms of ServicePrivacy Policy

Press Releases - Magyar pilóta vezeti a ranglistát!

Magyar pilóta vezeti a ranglistát!

Bármilyen szürreálisnak is tűnik, a hetente frissülő pilóta-ranglista élén szereplő pilóta neve melletti lobogón (talán az MRC történetében először) a piros-fehér-zöld színkombinációt találjuk.

A négyszeres Moto1-bajnok Szász Csabi már túl van pályafutásának csúcsán, és pontszáma is volt ennél jóval magasabb, eddig mégsem tudott felkerülni a pilótákat pontszám alapján értékelő összesített ranglista élére. Bár nem szerepelt konkrét céljai között, hiszen teljesítése eleve lehetetlen feladatnak tűnt, a szerencsés körülmények úgy hozták, hogy a 44. évad 43. napján ezt a bravúrt is kipipálhatta.
A mostani siker nagyban köszönhető a motoros kiegyensúlyozott teljesítményének, amely a Forma-1-ben végbemenő generációváltással párosítva, a csúcsra repítette a négyszeres bajnokot. A 44. évad hetedik hetében tehát az egyes számjegy szerepel Szász névjegykártyáján a World Ranking fejezetnél. Így – egy hétig biztosan – magyar versenyző mondhatja magáénak a legjobban értékelt pilóta megtisztelő címét!

on 2021-11-22 12:22:27 by Verdike
Likes: 4 | Rating: 5.76

Top Press Releases

English Porsche Racing: Coins for Voting Points
Italiano Italia chiamò
Italiano Italiani nel mondo: Indy e non solo
English Summary of the Series "30^ Anniversary Tribute to Senna"
Español Entrevista con Miguel Llorens
Slovenščina Sporočila za javnost
Português, Brasil É... vai chegando o tempo em que...
Italiano NASC CaMex Series - Coliseum 150
Italiano Italiani nel mondo: WPS
Nederlands persberichten