详细信息 OK
详细信息 OK
关于博客服务条款隐私政策

NOTÍCIES: Canvis Copa de Nacions - Noves Sèries - Subhasta i Guanyadors de Competició

Hola, espero que tothom hagi passat un bon Nadal i us hagueu recuperat de les celebracions d'Any Nou - Anem a les notícies!

Canvis a la Copa de Nacions
Quan comenci la propera Copa de Nacions (CN), tindrà un calendari molt diferent del que heu vist les últimes temporades.
La temporada que ve la CN tindrà 62 esdeveniments tenint lloc en dos circuits de cada país representat.
En aquests moments estem recopilant els circuits que es faran servir de cada President d'Associació.
A més hi haurà 4 esdeveniments més en circuits llegendaris encara per decidir. Quan tinguem més notícies dels canvis de CN us els explicarem.

~

Noves Sèries de F3 per a la Temporada 17
Aquells que ja heu començat a buscar Sèrie per a la propera temporada us n'haureu adonat que hi ha dos campionats nous de Fórmula 3.

Pàgina de Sèries
Canadà tindrà la seva pròpia sèrie nacional, duent el nombre de sèries nacionals fins a 25.

També hi haurà una nova sèrie regional, la Fòrmula 3 Alpina. Aquesta sèrie tindrà totes les seves curses en dos països, Àustria i Suïssa.

~

Subhasta F40
Recentment vam fer una subhasta de Ferraris F40. Només les 15 ofertes més altes podien fer-se amb aquest supercotxe!

Competició Crea-un-Circuit: Ljubljana
Abans de res agrair a tots els que heu participat a la competició, que ha sigut la més popular fins ara!
El nivell de les propostes ha estat molt alt i més d'un de vosaltres va enviar més d'una proposta, fent el triar un guanyador encara més difícil!

Només en podíem triar un per desgràcia…

L'enhorabona per a Jimmy46 que va enviar dues propostes, i va ser el seu circuit urbà més curt el que ens va captivar.

Va ser una decisió aferrissada, amb el circuit urbà de Ljubljana de ChrisMorris’ com a finalista - mala sort Chris, però bona feina!

El Circuit Urbà de Ljubljana de Jimmy46 té aquell sentiment de circuit urbà clàssic.
Aquest nou circuit té 5,152 km de longitud amb 17 corbes.

Espereu que gaudiu corrent a la creació d'en Jimmy46, i estigueu al tanto de la propera competició Crea-un-Circuit!

~

Blog EUA - My Racing Career
Un dels nous representants de MRC, LoyalW és l'autor d'un nou bloc destinat a ajudar altres membres MRC dels Estats Units i també per extensió a tota la població MRC. Feu una ullada al que LoyalW ha escrit i compartiu-ho amb els vostres amics - potser aviat seran els vostres rivals al joc!