over:BlogService Voorwaarden Privacybeleid

Persberichten - La temporada 22 d'Ángel Holguera

La temporada 22 d'Ángel Holguera

NOTA: Abans de res m'agradaria dir que no sóc de Catalunya, amb la qual cosa tot i que sé català dubto que estigui tot perfecte, per als "catalans natius", no em mateu per la meva nota de premsa :)

Abans de començar la temporada 22, es va saber que nicorz, president d'AENA i mànager de David Fernández Jr., anava a retirar el seu pilot un cop acabada la temporada o en l'última setmana de competició. Finalment no va ser així, ja que es va acabar retirant dues setmanes abans del final de la temporada i es va acabar perdent la segona cursa del GP d'Itàlia del ETCS. És llavors quan inicia la carrera automobilística d'Ángel Holguera.

El pilot espanyol, de Badajoz (Extremadura) ha començat aquesta temporada 22 la seva carrera, i ha començat a la primera categoria de l'automobilisme, la Fórmula 3, concretament la F3 de Rússia.

Segons el propi nicorz en la primera roda de premsa de la temporada, "Àngel participarà en les sèries de Fórmula 3 Russes, ja que personalment i des del punt de vista de mànager crec que és una sèrie adequada per començar la seva trajectòria, a causa del poc rating ia les poques habilitats dels pilots en ella ", va dir.

"Jo també crec que, per a mi és una bona sèrie per començar, ja que he vist alguns pilots i nicorz ha tingut l'oportunitat de córrer contra alguns d'ells en altres sèries, la qual cosa ens dóna una referència del que pugui rendir el qual sigui. - deia a continuació Àngel. "Espero poder fer algunes bones carreres, i per què no, algun podi o victòria." - va concloure.

La temporada va començar malament per Àngel, ja que, encara que va poder acabar en top 10 sempre en les carreres que va acabar, en 4 grans premis, cadascun constant de dues carreres i classificació prèvia a la primera, el "però" de l'inici va ser que va abandonar 4 de aquestes 8 curses, un 50%, la qual cosa no li va venir gens bé.

"Quan acabo carreres, els resultats són bastant adequats, però quan no, penses que has fet malbé tota la feina del cap de setmana, i sobretot, quan no és culpa teva, sinó del cotxe." -va dir Àngel després de la segona cursa de Karlskoga, en la qual va remuntar fins a la vuitena plaça, després d'abandonar en la primera cursa del gran premi.

No obstant això, la sort va canviar per Àngel, i després de parlar amb pilots espanyols (entre els quals destaca Enrique Moralesgarcía), els resultats d'Ángel van donar un gir de 360º, i la bona ratxa de resultats va arribar a Kursk. En aquest circuit, el pilot espanyol va poder classificar en sisena posició, per acabar cinquè en la primera cursa i fer el seu primer podi en la segona carrera plujosa, acabant en la tercera posició.

En els següents grans premis, al circuit de Moscou, a Smolensk i en el Moscow Raceway, el pilot va continuar amb la seva ratxa de resultats bons, no baixant mai del vuitè lloc en carrera i classificació, amb, com a millors resultats, cinc cinquens llocs e tres sisens llocs.

A la general de la sèrie russa el pilot se situa en la 7a posició, però a menys de 25 punts del 6è classificat. El dia previ a la classificació de l'últim gran premi a Sotxi, Ángel va dir: "Si no hagués estat pel mal inici de temporada, crec que en la classificació estaria en el top 5, o almenys en la sisena posició proper al top 5 , ja que l'inici va ser un desastre i el que ha vingut després de Karlskoga ha estat increïble."

Al pilot li queda encara una carrera a la Fórmula 3 russa, el gran premi de Sotxi, en què espera entrar de nou en el top 10 i intentar millorar en la classificació de pilots per pujar al 6è lloc.

op 2017-04-24 18:36:20 door nicorz
Vind ik leuks: 5 | Waardering: 7.72