Details OK
over:BlogService Voorwaarden Privacybeleid

Persberichten - Arskap Cup Monte Carlo

Arskap Cup Monte Carlo

Tänään Arskap Cupissa oli legendaarinen Monacon, Monte Carlon kilpailu. Erityisen haastavan kilpailusta teki rankka sadekeli. M.Sulakarin kilpailu oli perin jännittävä.

M.Sulakari lähti kilpailuun sijalta 4. Yhden sijan korkeammalta lähti K.Raikkonen ja kisan kannalta tärkeä kuljettaja T.Hakkinen lähti aivan häntäpäästä, sijalta 28.
Ensimmäinen kierros: M.Sulakari nousi heti ensimmäisellä kierroksella yhden sijan, kuten koko kärkipää. T.Hakkinen nousi seitsemän sijaa perältä.
Kierros 3/45: M.Sulakari teki pieniä virheitä ja tippui sijalle 4. Tässä vaiheessa T.Hakkinen oli noussut jo Top-10:een.
Kierros 7/45: K.Raikkonen nousi kilpailun kärkipaikalle. M.Sulakari pysyi samalla sijalla ja T.Hakkinen oli jo sijalla 9. Seuraavalla kierroksella M.Sulakari nousi sijalle 3. Heti seuraavalla kierroksella tuli turva-auto radalle neljäksi kierrokseksi.
Kierros 14/45: M.Sulakari nousi sijalle 2. Suraavan kierroksen aikana T.Hakkinen nousi sijalle 8. Tässä vaiheessa kilpailua oli jo 11 keskeyttänyttä.
Kierros 21/45: Heti kun uudelleen tullut turva-auto oli lähtenyt radalta nousi T.Hakkinen sijalle 2. M.Sulakarin ohi. Seuraavalla kierroksella kärjessä ollut K.Raikkonen ja sijalla 3. ollut M.Sulakari Kävivät varikolla ja tippuivat sijoja sen johdosta. Samasta syystä T.Hakkinen nousi kärkipaikalle.
Seuraavilla kierroksilla sijat vaihtelivat vimmatusti, varikkopysähdysten ja virheiden johdosta.
Kierros 33/45: Tälle kierrokselle sijat olivat tasoittuneet. Kärkipaikkaa piti K.Raikkonen, sijalla 3. oli M.Sulakari ja sijalla 5. T.Hakkinen.
Kierros 39/45: Tällä kierrokselle kärki kolmikko oli muuttunut sinivakoiseksi. Sijalla 1. K.Raikkonen, sijalla 2. M.Sulakari ja sijalla 3. T.Hakkinen.
Parin kierroksen päästä tuli radalle turva-auto, jonka takana kilpailu ajettiin loppuun.
Ainoastaan kymmenen kuljettajaa pääsi maaliin tässä legendaarisessa kilpailussa, kaikki muut keskeyttivät. Maaliin päässeistä kuljettajista oli neljä suomalaisia ja Suomi sai kolmoisvoiton.

op 2013-01-27 13:36:35 door Aterminator
Vind ik leuks: 2 | Waardering: 3.23