Käytämme evästeitä parantaaksemme pelikokemustasi ja analysoidaksemme liikennettä. Jaamme myös tietoa sivuston käytöstäsi sosiaalisessa mediassa, mainoksissa ja analyysikumppaneidemme kanssa.
Lisätiedot OK
TietoaBlogiKäyttöehdotYksityisyyskäytäntö

Lehdistötiedotteet - Ensiaskeleet otettu

Ensiaskeleet otettu

Frank Gymer, yksi Suomen ja kenties koko pelin lupaavimmista kuljettajista on nyt saanut debyyttikautensa päätökseen. Gymer vietti kautensa Suomenlahden toisella (ja pari kisaa myös sillä toisellakin) puolella Baltian F3-sarjassa. Pari ensimmäistä kilpailua meni totutellessa, mutta sen jälkeen Gymer haastoi todella vahvasti parempiaan kärkisijoista niin kilpailuissa, kuin sarjataulukossakin, mutta viimeisissä kisoissa kokemattomuus (ja alhaiset henkiset taidot) alkoivat vähän näkymään ja piste-ero ylemmille sijoille repesi jonkin verran. Kausi oli kuitenkin kokonaisuutena erittäin onnistunut ja Gymer oli lopulta 513 pisteen saalilla sarjassa kahdeksas.

20: 9.

Parhaiksi saavutuksiksi kauden aikana jäivät yksi kakkossija sekä kaksi kolmatta ruutua. Kauden aikana Gymer osallistui myös U19-mestaruussarjaan (sarjoja oli alun perin kolme, jotkut osallistuivat kaikkiin niistä, mutta Gymer vain yhteen), sielläkin tuli ajoittain hyviä sijoja, mutta huonompiakin aivan liikaa ja sijoitus oli 36 kuskin sarjassa 19:s. Epävirallisessa SM-sarjassa Gymerin sijoitus oli 16:s.

"Erinomainen tulokaskausi oli ainakin omasta mielestäni", Gymer toteaa "Loppukauden keskeytyssuma jäi harmittamaan, mutta mukavaa oli päästä palkintokorokkeellekin. Tavoitteethan minulla täyttyivät, nehän olivat yksi palkintokorokesija ja kymmenes sija sarjan pisteissä, sitä onnistuin parantamaankin."

Ensi kaudella on luvassa siirto "isommille areenoille", nimittäin Afrikan F3-sarjaan. Siellä tulee olemaan Baltian sarjaa kovempi taso. "Valitsimme tämän sarjan, sillä taloustilanne ja ehkä taidotkaan eivät vielä olisi kestäneet F2-sarjaan siirtymistä. Ensi kaudella Gymeristä on tarkoitus kasvaa sellaisen tason kuljettaja, joka pystyy nappaamaan F2-sarjassa väh. silloin tällöin pisteitä. Saamme samalla lisäaikaa rahatilanteemme parantamiseen ja sitä aina niin tärkeää kokemusta", perustelee manageri sarjavalintaa.

Muun mukavan lisäksi edessä on myös paikka himoittuihin A1-kisoihin Suomen joukkueeseen. Suomen A1-nuorista on tullut yksi toisensa jälkeen yli-ikäisiä ja Gymer on nyt noussut Suomen toiseksi parhaaksi U21-kuljettajaksi. "Todella innolla odotan, edustan todella mielelläni maatamme A1-kilpailuissa. Junnukilpailut ovat sen verran kovatasoisia, että en odota taistelevani kärkisijoista heti. Mutta jos Suomi saa minusta luotettavan pisteidenkerääjän tälle kaudelle, olen tyytyväinen itseeni. Kaudella 25 sitten toivottavasti isompien pisteiden kimppuun. Hieno hetki uralleni, on kuin pukisi Leijona-paidan päälleen", Gymer päätti haastattelun.

Kiitän omasta puolestani kaikkia kaudesta 23!

on 2017-07-17 18:54:48 by Markkamake
Tykkäykset: 4 | Luokitus: 7.34