Käytämme evästeitä parantaaksemme pelikokemustasi ja analysoidaksemme liikennettä. Jaamme myös tietoa sivuston käytöstäsi sosiaalisessa mediassa, mainoksissa ja analyysikumppaneidemme kanssa.
Lisätiedot OK
TietoaBlogiKäyttöehdotYksityisyyskäytäntö

Lehdistötiedotteet - Resum del VI Campionat d'Espanya de Fórmula 3

Resum del VI Campionat d'Espanya de Fórmula 3

Amb el final de la temporada 22 també va acabar-se el VI Campionat d'Espanya de Fórmula 3. Floreal Domínguez va guanyar el seu segon Campionat de forma clara.

Abans de l'inici del campionat, el millor pilot del país, Enrique Morales García, anunciava que no disputaria el VI Campionat per a centrar-se a la Fórmula 1. Això deixava a Domínguez com a clar favorit i el pilot de lorenzismo, aquest any també participant a la F1, va complir amb les expectatives.

De 20 curses, Domínguez s'endugué les 10 poles, 13 victòries i finalitzà 17 curses al podi, guanyant el títol amb gairebé 3200 punts de marge, gràcies a un sistema de puntuació que no va agradar massa.
Anton Mencía plantà cara inicialment a Domínguez, aconseguint les seves tres victòries a las primeres 6 curses i arribant a liderar el campionat. A part d'ells, també Benjamín Hernández i David Lumbreras van guanyar una cursa, quedant tercer i quart respectivament.

Encara que Domínguez va aconseguir també 15 voltes ràpides, val la pena destacar les 2 de Robert Alonso, que de nou fou el millor sub-21 just davant de Joaquín Gonzalo, a la vuitena i novena posicions respectivament.

Ja tenim en marxa el VII Campionat i quan acabi com sempre en farem el resum!

on 2017-05-19 16:43:52 by JordiMontané
Tykkäykset: 3 | Luokitus: 5.09