Detalles OK
Sobre MyRacingCareerBlogTérminos de ServicioPolítica de Privacidad

Comunicados de Prensa - Resum del XXV Campionat d'Espanya de Fórmula 3

Resum del XXV Campionat d'Espanya de Fórmula 3

En l'edició vint-i-cinquena del Campionat d'Espanya de Fórmula 3, Marc Vilanova va liderar de principi a fi per aconseguir el seu cinquè títol. El català, futur pilot de Ferrari, va dominar amb relativa comoditat guanyant 9 curses, fent 6 poles i aconseguint 3 voltes ràpides.

Per la segona posició hi va haver una lluita molt concorreguda on hi van participar la resta de guanyadors de la temporada. Potser la varietat amb ovals va fomentar la competència.
Només 88 punts van separar el subcampió del setè, que quedaren en aquest ordre: Robert Alonso (amb una victòria), Heleia Geronès (3), Marc Montané (3), Diego Ruiz de Alba (1), Anton Mencía (2) i finalment Ángel Holguera (1). Alonso va millorar la seva regularitat, acabant totes les curses al top 10 i facilitant-li el subcampionat.

El vuité i el nové classificats, Josean Izquierdo i David Lumbreras Jr, també van pujar al podi amb els abans mencionats. La resta de poles van ser per a Geronès i Mencía, amb dues, mentre que les voltes ràpides se les van repartir entre Montané (6), Mencía (5), Alonso (3), Geronès (2) i Holguera (1).

Pablo León va ser el millor dels sub 21, acabant aquest cop 4 llocs més endavant.

2019-05-16 22:33:44 por JordiMontané
Me gusta: 5 | Puntuación: 9.38