Detalles OK
Detalles OK
Sobre MyRacingCareerBlogTérminos de ServicioPolítica de Privacidad

Comunicados de Prensa - Lehto säilytti johtonsa Häkkisen keskeytettyä Helsingissä

Lehto säilytti johtonsa Häkkisen keskeytettyä Helsingissä

Moni katsoja oli jo varma, että sarjan kärki nimi vaihtuu, kun viikonlopun toista kilpailua oli jäljellä 10 kierrosta, mutta toisin kävi. 7 kierrosta ennen ruutulippua tuli näyttävä savupilvi Miku Häkkisen auton perästä. Kyseessä ei voinut olla kuin todella näyttävä moottoririkko. Häkkiseltä ei ollut mahdollisuuksia saada haastattelua, koska hän hävisi savupilven turvin paikalta vähin äänin.

Helsingin kisa viikonlopun kilpailuja hallitsi ennen keskeytystä Häkkinen. Hän voitti ensimmäisen kilpailun ja oli matkalla myös toisen kilpailun voittoon.

Saku Lehto ei ollut vieläkään saanut palikoita kohdalleen ja sijoituttuaan viikonlopun ensimmäisessä kilpialussa kahdeksanneksi oli Häkkisellä mahdollisuus nousta sarjan kärkeen. Toiseen kilpailuun oli Lehtokin saanut säätöjä parannettua ja siitä palkintona oli 2.sija ja johtoaseman säilyttäminen sarjassa. Eroa kakkosena olevaan Häkkiseen on nyt 20 pistettä. Jaettua 3.sijaa 39 pistettä Lehdon takana pitävät Janne Ahonen ja Teemu Pukki.

2013-08-20 17:57:11 por Botsi
Me gusta: 5 | Puntuación: 4.92