Detalles OK
Detalles OK
Sobre MyRacingCareerBlogTérminos de ServicioPolítica de Privacidad

Comunicados de Prensa - Suomen Mestaruussarja XXXIV Tulokset & Veikkauskisan Voittaja

Suomen Mestaruussarja XXXIV Tulokset & Veikkauskisan Voittaja

Suomen Mestaruussarja on päättynyt ja Mestaruuden voitti JJ Lehto Jr. Toisen sijan otti Pertti Räikkönen ja 3 sija meni Oiva Haverille.

Veikkauskisan Tulokset:

Sarjan voitto: JJ Lehto Jr

Sarjan 2 sija: Pertti Räikkönen

Sarjan 3 sija: Oiva Haveri

Ensimmäisen kisan top 3: JJ Lehto Jr, Oiva Haveri, Linus Torvalds

Ensimmäinen Keskeyttäjä: Oiva Hämäys

Eniten Voittoja: JJ Lehto Jr & Pertti Räikkönen (5 Kpl)

Eniten käänteisen kisan paalupaikkoja: Mikko Kolari & Vesa Räikkönen (2 Kpl)

Veikkauskisan voitti JPL15. Onnittelut voitosta ja 50 kolikkoa lähtee tilille tulemaan.

----------------------------------------------------------------

Kiitos kaikille taas osallistumisesta SM Sarjaan ja tää oli 34 kerta kun SM Sarja on järjestetty.

Seuraava SM sarja järjestetään ensi kauden 2 päivänä, sillä nyt jos laitetaan uusi niin ehdittäisiin ajaa vain 4-5 kisaa, sillä peli ei anna yksityissarjojen virua seuraavaan kauteen

2023-08-12 16:35:21 por Sir_ErikSalama
Me gusta: 2 | Puntuación: 3.90