Detalles OK
Detalles OK
Sobre MyRacingCareerBlogTérminos de ServicioPolítica de Privacidad

I CEV Repsol Moto3

El polonès Adam Giza va guanyar la temporada inaugural del nou campionat del CEV de Moto3, amb 4 victòries i 509 punts al seu caseller, per darrere l'hongarès Csabi Szasz amb tres victòries i 483 punts, i per acabar el podi, tenim l'anglès Paul Wigzey que va guanyar la meitat de les curses amb 7 victòries, però diversos contratemps el van privar del campionat, i va acabar amb 469 punts. Tots tres es van repartir la gran majoria de podis (14,11,12) respectivament, a la batalla de poles, el millor Szasz amb 3, Giza i Wigzey 2 cadascun. En voltes ràpides, Wigzey se'n va endur 7, Szasz 4 i Giza 3. Destacar el txec Ondrej Krejci, quedant quart i pujant 4 vegades al podi.

Pel que fa als espanyols, el millor va ser Secundino Perez, aconseguint l'únic podi espanyol, i finalitzant en cinquè lloc amb 389 punts, i amb 8 punts menys Manu Rangel Jr.

Seguits de Rangel, tenim a Otto Hieronimus, Isidre Llach, Álvaro Cobos, que a més és el millor SUB25, i tancant el TOP 10, [ B]Koudy Kodet[/B]

Com a millor SUB21, quedant en la 11a posició, America Gonzalez, amb 247 punts.

De la resta d'espanyols Teo Valcarcel va ser dotzè, divuitena Queralt Torrents, dinovena Ainhoa ​​Izar i vint-i-dosè Leónidas Pérez.

Pel que fa a marques domini de KTM, fent triplet, la millor Husqvarna va ser Krejcil i la millor Honda va ser Otto

2022-07-25 20:36:18 por albgim96
Me gusta: 5 | Puntuación: 9.58