Detalles OK
Sobre MyRacingCareerBlogTérminos de ServicioPolítica de Privacidad

Comunicados de Prensa - Primer Podi a Formula E

Primer Podi a Formula E

Isidre va aconseguir el seu primer podi de Formula E, en la seva segona temporada a Formula E. Aconseguit després de quedar tercer a l'E-Prix de París, carrera en què va aprofitar els errors dels altres i va anar escalant des de la setena posició, en què partia, fins a la posició de Bronze.

Aquest podi és important per a la comunitat espanyola, ja que és el primer podi d'un pilot espanyol a la categoria, així que un altre èxit per a la nostra comunitat.
Elisabet Alemany va estar tres temporades a Formula E, va estar molt a prop d'aconseguir aquest èxit, però el seu millor resultat va ser un 4t lloc a Berna.

De moment i mancant 6 cites per a la fi, Isidre actualment ocupa la vuitena posició cpn 57 punts; classificació que lidera el portuguès Manuel Vicente (172p), que va tenir problemes a París i només va poder ser desè, l'hongarès i guanyador a París Sanko Czobor (148) i tercer, l'australià Mickey Sheahan (121)

2022-07-11 19:13:32 por albgim96
Me gusta: 5 | Puntuación: 9.58