Sobre MyRacingCareerBlogTérminos de ServicioPolítica de Privacidad

Comunicados de Prensa - Gran Temporada d'Isidre a la NASCAR

Gran Temporada d'Isidre a la NASCAR

Després de 2 temporades participan a la Porsche Supercup, Isidre creuava el gran "charco", per a competir a la segona divisió de la NASCAR.

El balanç de la temporada es excelent, la seva adaptació al cotxe i a les curses ha sigut inmillorable, amb només dos abandonaments en tota la temporada (a la primera semana), a la resta de la temporada ha estat quasi sempre, lluitant per les primeres places, amb un balanç de 5 victories i 12 podis, a part, de ser el primer FORD de la clasificació.

En tema de victories, és guanyador de les dues curses del ciruit de Talladega, a part dels circuits routers de Road America i Watkins Glen. Però la victoria més importat, que li va donar el bitllet de la final va ser a Martinsville, just la última cursa de la Semifinals.

A la Final, disputada a Phoenix, 3 dels 4 candidats van ocupar els llocs de podi, el suec Lindquist, va ser el guanyador i es va emportar el titul a terres Sueques, seguit de l'únic americà a la final, Snyder, segon, i Llach tercer, els dos a 4 segons del suec. El quart candidat, l'eslovac Salata, es va tenir conformar amb la medalla de xocolata, en quedar a la sétema posició, a 28 segons del Líder.

Ara toca escollir si mantenir-se una temporada més a la Silver, o competir amb els millors de la disciplina i pujar a la primera Divisió.

A quant a Queralt, va ser septima a la serie española de F4, per a la temporada 45, està per decidir el seu futur però serà a Motos o Rally.

2021-12-21 17:34:04 por albgim96
Me gusta: 5 | Puntuación: 9.46