Detalles OK
Sobre MyRacingCareerBlogTérminos de ServicioPolítica de Privacidad

Comunicados de Prensa - Marc Montané es retira

Marc Montané es retira

Feia dies que hi havien rumors al voltant del pilot de Manlleu, i finalment avui Marc Montané hi ha posat fi, amb l'anunci de la retirada del pilot un cop s'acabi la present temporada.

Amb un segon any menys satisfactori a la Fórmula 1, Montané ha decidit plegar i deixar pas al pilot o la pilot que el seu mànager, JordiMontané, tingui en ment.

Sigui com sigui, Montané ha estat un dels grans pilots catalans i espanyols, essent un dels pocs en arribar a puntuar a la Fórmula 1. A més, va aconseguir dos subcampionats a la NASC Gold Cup, sumant-hi 16 victòries, 12 poles i 22 voltes ràpides.
També va guanyar una cursa, 6 poles i 7 voltes ràpides en els seus 4 anys a l'Indy Series, i de jove va ser campió de la F3 Alpine i de la F3 espanyola.

Els seus números al CEF son també notables, amb 3 campionats, 69 victòries, 22 poles i 120 voltes ràpides. A la Copa de Nacions té 6 victòries, 2 poles i 5 voltes ràpides, amb un total de 44 campionats en total.

Aviat informarem de qui pot ser el següent!

2020-08-26 13:05:33 por JordiMontané
Me gusta: 6 | Puntuación: 10.84