Detalles OK
Detalles OK
JUGARSobre MyRacingCareerBlogTérminos de ServicioPolítica de Privacidad

Lliga Fantàstica MRC de F1

El proper gran premi d’F1 a d’Abu Dhabi d’aquest cap de setmana marcarà el final de la Lliga Fantàstica MRC de F1 d’aquesta temporada!

En una Lliga Fantàstica MRC de F1 molt emocionant hi ha hagut més de set guanyador deferents i el lideratge ha canviat de mans diverses vegades. Al final el guanyador ha demostrat que ningú no l’aturaria al guanyar 4 curses en la recta final del campionat per aconseguir un lideratge irrefutable.

La temporada va iniciar a Melbourne, Australia amb Diglize aconseguint la primera victòria. A la segona cursa de l’any, Lee1950 va ser el segon guanyador assegurant que hi hauria competència. Però, Debik va fer una passa endavant guanyant les dues següents curses a Bahrain i Xina deixant clar que hi seria un adversari per tenir en compte!

Al Gran Premi d’Espanya, va ser Diglize qui va creuar la bandera a quadres en primer lloc per segona vegada a la temporada. El Gran Premi de Mònaco va veure un nou guanyador en la forma de JMCFMADEIRA! El Gran Premid de Canadà va veure el 5è pilot al més alt del podi al guanyarAdamski4048 a la resta de competidors per assegurar-se la victòria.

Al Gran Premi d’Àustria vàrem veure un senyal del que hauria de passar quan Lee1950 va arrasar els seus oponents amb una impressionant sortida que li va donar la segona victòria de la temporada. Nightwolf13 va ser el 6é guanyador al vèncer al Gran premi de la Gran Bretanya. Després va arribar la tercer victòria de Lee1950 a Alemanya, on va aconseguir ampliar el seu lideratge a 200 punts a questes alçades de la competició. zeh101 va ser el següent guanyador a Hongria, la primera de dues victòries consecutives, essent la segona al famós circuit de Spa-Francorchamps a Bèlgica. Al Gran Premi d’Itàlia, Lee1950 va ridiculitzar la graella assolint la quarta victòria de la campanya abans de que un ressorgit Debik prengués la seva tercera cursa a Singapur.

Lee1950 fou gran a Japó en el següent Gran Premi, i va marcar la fi de les opcions dels seus rivals al guanyar les tres següents curses consecutives, a Rússia, a casa seva als Estats Units i per acabar aquesta ratxa de victòries a Brasil, el que li va donar els punts necessaris per acabar primer al final de la temporada. Nightwolf13 va assolir una nova victòria just al final de la cursa d’Abu Dhabi. Però ja no hi havia possibilitats de disputar la el guanyador de la classificació general.

Lee1950 ha guanyat 8 curses durant la temporada i ha estat entre els primers classificats gairebé tots els caps de setmana. Felicitacions a Lee1950 per una merescuda victòria!

3 Primers Classificats
#1 – Estats Units - Lee_1950 - Lee1950 H - 13874
#2 - Polònia - Speed League Racing Team - Jurek Ide - 13248
#3 - Rússia - Marussia MRC Team - Nightwolf13 - 13023

~

Estic segur que la comunitat d’MRC estarà d’acord amb mi en donar tots plegats un AGRAÏMENT a Tigerman pel seu temps i esforç en la preparació i l’actualització setmanal d’aquesta competició!!

Esperem que les properes temporades de la Lliga Fantàstica d’F1 siguin tan emocionants com ho ha sigut aquesta!