OmBlogServicebetingelserFortrolighedspolitik

Pressemeddelelser - Matiax Räikkönen Voittaa Suomen Mestaruuden!!

Matiax Räikkönen Voittaa Suomen Mestaruuden!!

Viimeisen kisan top 3:

Kisan voitti Ylermi Räikkönen, toiseksi ajoi Paavo Paalu ja kolmanneksi ajoi Matiax Räikkönen

Suomen Mestaruus on ratkennut ja mestaruuden voitti Matiax Räikkönen. Onneksi olkoon Räikköselle ensimmäisestä Suomen Mestaruudesta.

Matiax otti 6 åaalupaikkaa 7:stä aika-ajosta ja otti 5 osakilpailuvoittoa sekä oli 10 kertaa palkintopallilla kauden aikana ja otti siihen päälle vielä 7 nopeinta kierrosta. Räikkösen keskeytys toiseksi viimeisessä kisassa avasi pelin vielä muille, mutta viimeisen kisan ajo oli Räikköseltä taidonnäyte mestarin ajosta. Sijalta 16 ajoi maaliin sijalle 3.

Räikkönen tulee saamaan erikoisvärityksen seuraavaa SM sarjan ajoa carten (Auto + kypärä) ja tämä erikoisväritys tulee käyttöön tulevissa SM ajoissa ja sitä käyttää puolustava mestari.